Genshin Impact és Zelda: Breath of the Wild: vajon tényleg ennyire hasonlítanak egymásra? [VIDEO]

Egy video összehasonlítja a legendás Nintendo címmel, a The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal a nagy botrányt kavart Genshin Impact című PS4-es játékot, egy másikon pedig azt láthatjuk, ahogy egy kínai gamer rendezvényen valaki tiltakozásul nyilvánosan a földhöz vágta a PS4 Pro-ját.

A Genshin Impact című játék, amelyet mobilra és PC-re készít a miHoYo nevű fejlesztőcég, megjelenése után rövidesen PS4-re is érkezik. A japán játék nemrég azzal verte ki a biztosítékot a rajongóknál, hogy feltűnően hasonlít a The Legend of Zelda: Breath of the Wildra, a Nintendo klasszikusára.

A Funcestor Youtube csatorna videója egymás mellé tette a két játékot, hogy kimutassa a hasonlóságot és különbségeket a két játék között. Az azonosságok eléggé egyértelműek, de pár fan azt is kiszúrta, hogy a Genshin Impact a Tri-Crescendo Eternal Sonata című játékából is lopott ötleteket.

A két játék közötti hasonlóság hatására egy kínai játékos rendezvényen egy őszinte Zelda rajongó ripityára törte a PS4-ét, hogy tiltakozzon a lopás miatt. Hogy ez mennyire volt bölcs cselekedet, azt mindenki ítélje meg saját maga, de kétség sem fér hozzá, hogy a két japán cím feltűnően hasonlít egymásra. Viszont nagyon úgy tűnik, hogy a körülötte generálódott felhördülés nagyon is jót tett a miHoYo-nak, lévén ezáltal kapta fel a játékot a sajtó és a közösségi médiákban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu