Milyen Sherlock Holmes 3 filmre számíthatunk a Rocketman rendezőjétől?

MOZI HÍREK – Dexter Fletcher válaszolt a Sherlock Holmes 3-at érintő kérdésre.

Dexter Fletcher két rendkívül sikeres filmet tudhat maga mögött: ő fejezte be Bryan Singer Bohém rapszódiáját (miután Singert kirúgták) és saját alkotásaként legalább akkora sikert aratott a Rocketman, Elton John életrajzi filmje is.

Utóbbinak készült el most Blue-ray megjelenése és az USA-ban az ilyen alkalmak során is road show-kat rendeznek, ilyenkor pedig mindig megkérdezik a rendezőket, színészeket az egyéb projektjeikről. Dexter Fletcher legjobban várt projektje egyértelműen a Sherlock Holmes 3, így nem csoda, ha az újságírók leginkább arról faggatták. Mivel Guy Ritchie rendezte az előző két részt, így legtöbben arra voltak kíváncsiak, mennyire tér el majd az új rész stílusa az előzőktől.

„Szerintem ez elkerülhetetlen, nem?” – válaszolt Fletcher a kérdésre. „Ez mindig így van, amikor új rendezőt kap egy film. De persze nem fogom ignorálni, hogy mennyire profi volt Guy Ritchie az előző filmeknél. Át is veszek tehát tőle elemeket, de a saját stílusomat is hozom majd, szóval a végeredmény valami egészen új és különböző lesz. Végül is ez mindig így van, amikor új rendezőt kap egy franchise. Meglátjuk majd, mi sül ki belőle.”

Bár Guy Ritchie tehát nem tér vissza a harmadik részre, viszont a két főszereplő: Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes) és Jude Law (Dr. Watson) természetesen visszatérnek. Érdekesség egyébként, maga Dexter Fletcher, aki korábban színész volt, Guy Ritchie-vel is dolgozott már együtt: A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacsőben „Szappant” alakította.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu