Borderlands-hírek: mikre számíthatunk a Borderlands 3 végén?

A Borderlands 2 VR (amit valószínűleg senki sem kért, olyannyira a semmiből jött elő) sem marad kizárólag a PlayStation VR-on.

A PAX Westen taglalta a Gearbox Software, hogy mikre várhatunk a Borderlands 3 endgame-jében: „Guardian Rank – ha ismered a korábbi Borderlandsek Badass rangrendszerét, az alap elképzelés itt is ugyanaz: egyre nagyobb stat fejlődéseket nyithatsz meg, ami az összes Vault Hunteredre kihat. Ahogy tapasztalatot szerzel, úgy egy különleges Guardian Rank XP csíkot töltesz fel. Minden feltöltött csík egy Guardian Tokent nyit meg, amikkel bónusz statokat nyithatsz meg három eltérő [skill]fán. Minél tovább jutsz, annál jobb jutalmak várnak rád.

True Vault Hunter mód – Ez a Borderlands 3 elképzelése a New Game+-szal kapcsolatban. Az ellenfelek keményebbek lesznek, és a loot is jobb lesz ahhoz képest, amit a Normal módban szerezhetsz. Attól függetlenül, hogy Normal vagy True Vault Hunter módot választasz egy új kampány/végigjátszás elindításakor, a karaktered küldetésbeli előremenetele minden végigjátszás során eltérő lesz, de a Vault Huntereid statjai és felszerelése megosztásra kerül a két mód között.

Mayhem mód – A sztori teljesítése után egy rejtélyes terminált fogsz aktiválni a Sanctuary III-on, ami három Mayhem mód nehézségi szintet kínál – az egyikük aktiválása megnöveli a kockázatot és a jutalmakat egyaránt a világokban: az ellenfelek életereje, pajzsa és páncélzata is megnövelésre kerül, miközben te bónusz pénzt, Eridiumot, tapasztalati pontot, és több esélyt kapsz jobb lootra (beleértve az Anointed felszereléseket). A Mayhem mód egy véletlenszerűen kiválasztott módosítókat (a Mayhem Modokat) is hozzáad minden általad meglátogatott bolygóhoz. Például kaphatsz egy olyat, aminek a neve You’re a Wizard [na menjenek a fenébe a Harry Potterrel – a szerk.], ami csökkenti a normális töltények általi sebzést, de az elementális támadásokét növeli,” írja a Gearbox.

Ősszel és télen is bővül a Borderlands 3. A Bloody Harvest ingyenes tartalomfrissítést, „ijesztő aktivitásokat” és egyedi event jutalmakat ad. A Maliwan Takedown is ingyenes tartalomfrissítést, továbbá egy új pályát, kihívó új ellenfeleket, egy új bosst, és erős jutalmakat ígér. Lesz fizetős plusz is – az első DLC egy új kampánykiegészítő lesz, amiről később mondanak részleteket.

A Borderlands 2 VR ősszel fog megjelenni PC-n, így az Oculus Rift és a HTC Vive is például megkapja az eddig csak a PlayStation VR-on elérhető játékot, mégpedig az összes DLC-vel. A Borderlands 3 pedig szeptember 13-án jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. PC-n Epic Games Store-exkluzív és Denuvót alkalmazó cím lesz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu