Xbox Game Pass: nem kell szolgáltatásos játékot csinálni, ha van előfizetéses rendszer [VIDEO]

A Microsoft az X019-en önfényezte magát és az Xbox Game Pass előfizetéses rendszerét, ami nem igényel streamelést: letölthetőek a játékok.

„Két dolgot csinálunk a stúdióink játékaival. Az egyik az, hogy hagyjuk őket megcsinálni azokat a játékokat, amiket ők akarnak. Ez egyszerűnek hangzik, de nem mindegyik üzleti csapat rendelkezik ezzel a látásmóddal. Azt akarjuk, hogy részei legyenek a first-party, belsős stúdióink családjának, mert remek játékok, élmények létrehozásával kapcsolatos örökségük van. Ott van a Ninja Theory példaként, amit a Hellblade: Senua’s Sacrifice esetében összehoztak. Ez egy hihetetlen, egyedi, kreatív játék, és bízunk bennük, hogy más dolgokat is létre akarnak hozni.

Hogy lehetőségük legyen erre, adjuk meg nekik az erőforrásokat, és izgalmas, amit a Bleeding Edge-dzsel csinálnak. Más projektjeik is készülnek, amiket idővel meg fogunk mutatni. Az Obsidian is egy másik remek példa: most ott van nekik a The Outer Worlds, aztán az, hogy bejelentették, hogy [a következő játékuk,] a Grounded 2020-ban már megjelenik, igazán izgalmas.

Az ötlet, hogy egy játék csak egy játék, az is oké. Nem kell szolgáltatásként megcsinálnod. Nagy rugalmasságot ad a[z Xbox] Game Pass az alkotóknak a játéktípusokkal, az általuk létrehozni kívánt játékokkal, és azzal, hogy miként jussanak el a játékosokhoz az alkotásaik. Ha valamit fejezetekre bontva akarsz megcsinálni, ahogy azt a Dontnoddal tesszük a Tell Me Why esetében, az is rendben van. Ha azt akarod, hogy a csak egyjátékos játékodnak legyen eleje, közepe, és vége, mégpedig DLC vagy bármiféle [mikro]tranzakció nélkül, az is oké. Az az ötlet, hogy a rajongóinknak – és főképp a Game Pass előfizetőinek változatos játéktípusokat és élményeket biztosítsunk, és a játéktípusok és tartalmak, amiket ezek az új stúdiók behoznak, igazán kikerekítik azokat, amiket tradicionálisan a belső stúdióinkban létrehozunk,” mondta a VG247-nek Aaron Greenberg, a Microsoft játékmarketinges menedzsere.

Ha már Xbox Game Pass, nézzük, hogy mikkel bővült, és mikkel fog bővülni hamarosan a szolgáltatás. Ami elérhető most konzolon (Xbox One, Xbox One S, Xbox One X): Age of Wonders: Planetfall, The LEGO Ninjago Movie Video Game, Rage 2, Remnant: From the Ashes, The Talos Principle, Tracks: The Train Set Game. Ami pedig PC-n érhető el: Age of Empires II: Definitive Edition, Hearts of Iron IV, The Talos Principle, Tracks: The Train Set Game.

Amik még az ünnepi időszakig be fognak gurulni konzolon: Darksiders III, The Escapists 2, Halo: Reach, Life is Strange 2: Episode 5, My Friend Pedro, The Witcher 3: Wild Hunt, Vambrace: Cold Soul. És PC-n: Darksiders III, The Escapists 2, Halo: Reach, My Friend Pedro, The Red Strings Club, Vambrace: Cold Soul.

Amik pedig jövőre jönnek konzolra: Bleeding Edge, Carrion, Cyber Shadow, Double Edge Heroes, The Dreams Elsewhere, Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII Remastered, Final Fantasy IX, Final Fantasy X | X-2 HD Remaster, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2, Final Fantasy XV, Grounded, Haven, LevelHead, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Minecraft Dungeons, Ori and the Will of the Wisp, Phogs, The Red Lantern, SkateBIRD, Streets of Rage IV, Supraland, Tekken 7, Tell Me Why, Touhou Luna Nights, Wasteland 3, Yakuza 0, Yakuza: Kiwami, Yakuza: Kiwami 2.

Amik jövőre jönnek PC-n: Bleeding Edge, Carrion, Cyber Shadow, Double Edge Heroes, The Dreams Elsewhere, Edge of Eternity, Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII Remastered, Final Fantasy IX, Final Fantasy X | X-2 HD Remaster, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2, Final Fantasy XV, Flight Simulator, Grounded, Haven, LevelHead, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Minecraft Dungeons, Ori and the Will of the Wisp, Phogs, SkateBIRD, Streets of Rage IV, Tell Me Why, Touhou Luna Nights, Wasteland 3, Yakuza 0, Yakuza: Kiwami, Yakuza: Kiwami 2.

Erősít tehát a Microsoft, hogy minél több előfizetőjük legyen.

Forrás: VG247, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu