További címekkel bővül a Google Stadia nyitócímeinek kínálata

Az eddig bejelentett tizenkét játék helyett majdnem kétszer annyi lesz elérhető azoknak, akik a Google Stadia első országainak valamelyikében laknak – nekik közel két tucatnyi játék lesz streamelhető.

Szóval nem 12 játékot kapnak a nyugatiak az első körben, hanem 22-t, ugyanis a Google az alábbi játékokat adja hozzá a listához (zárójelben a kiadó, vagy indie cím esetében a fejlesztő kerül feltüntetésre): Attack on Titan 2: Final Battle (Koei Tecmo), Farming Simulator 19 (Focus Home Interactive), Final Fantasy XV (Square Enix), Football Manager 2020 (Sega), GRID (Codemasters), Metro Exodus (Deep Silver), NBA 2K20 (2K Games), Rage 2 (Bethesda Softworks), Trials Rising (Ubisoft), illetve Wolfenstein: Youngblood (Bethesda Softworks). Azaz több AAA cím is a kínálat része lesz a holnapi naptól, ugyanis tőlünk nyugatra több országban is november 19-étől fog működni a Google Stadia.

Ezzel egy időben a 2019-ben később érkező címek listája jelentősen meg lett vágva – most már csak ezekre lehet számítani a hátralevő közel másfél hónapban: Borderlands 3 (2K Games), Darksiders Genesis (THQ Nordic), Dragon Ball Xenoverse 2 (Bandai Namco), Ghost Recon: Breakpoint (Ubisoft) – úgyhogy mindössze négy AAA játék jön a Stadiára idén, a többi pedig 2020-tól érkezik, hacsak nem lepnek meg minket további rajtokkal.

Korábban már beszámoltunk az eredeti tizenkét címről, úgyhogy azzal most nem fárasztanánk a közönséget, de annyit elmondhatunk róla, hogy az eredeti piszkos tizenkettőben volt pár indie cím is (GYLT, Kine, Thumper), ami nem nagyon mondható el a tíz plusz játékról.

A Google Stadia Magyarországon még nem tudni, hogy mikor fog elindulni, de mivel nem vagyunk a „gugli” számára kiemelt fontosságú terület Kelet-Európával egyetemben, 2020 tűnik realisztikus indulópontnak a Google Stadia esetében, de nem kizárt, hogy még a végén 2021 lesz belőle. Addigra viszont már kialakulhat a rendszer olyan mértékben, hogy ne legyenek gyermekbetegségei (mert biztos, hogy ilyesmiről fogunk hallani ezen a héten).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu