Diego Luna otthagyta a Sebhelyes arcú remake-et!

MOZI HÍREK – A Universal Pictures már jó ideje szeretné tető alá hozni a Sebhelyes arcú remake-jét (amely egyébként már egy második remake lenne, hiszen az Al Pacino főszereplésével készült 1983-as Oliver Stone-film is remake: az 1932-es Howard Hawks azonos című alkotásé. Eddig ugyan sok minden vázltozott a stáb összetételében (meg egyéb, a forgatáshoz kötődő dolgok terén) viszon egy dolog biztos volt: Diego Luna a főszerepben. Most már ez is megváltozott.

Bizony, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet főszereplője faképnél hagyta a projektet. Ezt ő maga jelentette ki, amikor újságírók megkérdezték tőle, hogy hogy még részt vesz-e a filmben és erre röviden csak így válaszolt:

„Nem, már nem.”

Egyszerű, világos és tömör válasz, magyarázkodás nélkül, szóval egészen biztos, hogy a Scarface elveszítette a főszereplőjét. Bár már vagy két éve nincs semmi hír a filmről, ez azért elég elkeserítő, hiszen Diego Luna igen tehetséges színész és eddigi alakításait és karakterét figyelembe véve igencsak passzolna rá a szerep. Talán még Al Pacino ikonikus alakításához is felérhetett volna, bár ahhoz nem lett volna egyszerű.

Mondjuk az is igaz, hogy az a tény, hogy Luna kikerült a projektből, nem túl meglepő, hiszen már oly régóta húzódik, hogy a színész végül megunta, illetve más, biztosabb projekthez csatlakozott. Pontosan három éve, 2017 januárjában vették fel, mielőtt még a Netflix Narcos: Mexico sorozatához csatlakozott volna, amelyben egy mexikói drogbárót, Miguel Ángel Félix Gallardót alakította, aki a Guadalajara Cartelt megalapította. Mivel tulajdonképpen így már „eljátszotta” a Sebhelyes arcú egy verzióját, így most már talán (érthető módon) nem sok kedve volt saját magát ismételni egy másik filmben.

Persze nem csak Luna hagyta faképnél a Sebhelyes arcú remake-et: már jópár rendező és forgatókönyvírótól megvált a projekt, amióta a Universal először elindította. Még 2011-ben (!) vették fel David Ayert, az Öngyilkos osztag és a Kiképzés forgatókönyvíróját és David Yates, a Harry Potter és a Fantasztikus állatok rendező állt volna a kamerák mögé. Azóta már jó pár író, rendező csatlakozott, majd hagyta ott a filmet, még köztük még Joen és Ethan Coen is.

A Sebhelyes arcúból egyébként videojáték is készült 2006-ban, itt olvashatjátok a cikket.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu