Mátrix 4 forgatásjelenet: Trinity és Neo együtt motoroznak

MOZI HÍREK – 2019-ben lett 20 éves a 21. század egyik legnagyobb hatású sci-fi/cyberpunk filmje, a Mátrix, éppen ezért jelentették be stílusosan 2019-ben a Mátrix 4. rész érkezését. A negyedik rész sztorijáról még nagyon kevés az információ, így csak feltételezhetjük, hogy az Újratöltve és a Forradalmak történetét folytatják majd tovább, ahol ember és gép küzd egymással élet-halál harcot a virtuális valóság világában, amely az emberiség zömének a tudtán kívül nyújt egyfajta hamis szimulációt, miközben a valóságban gépekre kapcsolva csüngenek.

Ami az új filmről egyelőre csak forgatási jeleneteket láthatunk, többek között most éppen egy olyat, ahol a két nagy visszatérő színész, a Neót megformáló Keanu Reeves és a Trinity-t alakító Carrie-Anne Moss lassan motoroznak, egyetlen járművön ülve. A videót az alábbi, beágyazott Twitter-bejegyzésben láthatjátok.

A felvétel konkrétan San Franciscóban készült, a forgatáson, és ahogy látható, egy ködös utcán motorozik a két főszereplő. Neo egy „civil” ruhát visel, Trinity pedig a jól ismert feszülős bőrszerkót, újabb verzióját. Ami a harmadik a többi legendás karaktert illeti: Laurence Fishburne már nem tér vissza Morpheus szerepében és Hugo Weavings sem Smith ügynökként. Arról már esett szó, hogy állítólag a fiatal Morpheus szerepelhet a filmben és a Michael B. Jordan játszaná a szerepet. Nyilván nem találkozna Neóval, hiszen idősebb volt már, amikor az első Matrixban Neo Morpheus elé került.

A Mátrix 4. várhatóan 2021. május 21-én kerül a mozikba. Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss mellett várhatóan ismét találkozunk az Enter the Matrixból ismerős Niobe-bal, akit Jada Pinkett Smith alakít, illetve szarkasztikus, erős francia akcentusú Merovingi is tiszteletét teszi majd a filmben, akit természetesen ismét a francia sztár: Lambert Wilson alakít majd. Új színészek is szerepelnek majd: Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Watchmen) és Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal) is a stáb tagjai.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu