Command & Conquer Remastered Collection: nyár eleji stratégia [VIDEO]

Command & Conquer: Tiberian Dawn, Red Alert, és három kiegészítő (Covert Ops, Counterstrike, The Aftermath) – ez mind ott lesz a Command & Conquer Remastered Collectionben.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy Steamen (mivel a kiadó újra összeállt a Valve-val) és Originen is kapható lesz a kollekció, mégpedig egészen kedvező, 20 dolláros áron – euróval számolva kb. 7000 forintért megkapjuk, vagy ha az Origin Access Premierre előfizettünk, ott is hozzáférhetünk majd a kollekcióhoz, amit a Petroglyph újított fel – és mivel többen is korábban a Westwood Studiosnál dolgoztak, többnyire „családon belül maradtak” a munkálatok.

A 2018 októberében bejelentett kollekció akár 4K felbontást is támogatni fog az újraalkotott grafikával és textúrával, több mint hét órányi soundtracket kapunk, amit Frank Klepacki, az eredeti zeneszerző felújított, a kezelőfelületet is átszabták, a kezelési metódusba is belenyúltak, pályaszerkesztő is lesz, és természetesen a multiplayer sem marad el, így a gyors 1v1-től az Elo-alapú matchmaking rendszeren át a ranglétrákig és visszajátszásokig minden itt lesz. Barátain hangzik.

A Limited Run Games viszont készül két fizikai kiadással is. A 60 dolláros (~20 ezer forint, de persze amerikai import esetén +vám, +egyebek) Special Editionben megkapjuk a játékot Steam kód formájában, egy Tiberium kristály formájú USB-t a remasterelt eredeti soundtrackkel (119 dal, több mint hét órányi zene), de a Frank Klepacki & the Tiberian Sons: Celebrating 25 Years of Command & Conquer albumot is megkapjuk így (ezzel a játék évfordulóját ünneplik értelemszerűen), de lesz még egy megfordítható poszter, négy frakciós kitűző, a technológiai fejlődési fa mindegyik frakcióhoz (ez a kezdőknek lesz hasznos a monitor fölé kifüggesztve), és végül egy matricakészlet is a csomag része lesz.

Lesz egy drágább kiadás is, a 150 dolláros (minimum 50 ezer forintos) Anniversary Edition. Ez egy szép dobozban jön, és az eddig említett dolgokon túl egy több mint 100 oldalas művészi könyvet, pár frakciós emblémát, egy kifordítható sapkát, egy Metal Mammoth tank replikáját, plusz egy-egy replika Obelisket és Tesla Coilt kapunk.

A végére hagytuk a dátumot: a Command & Conquer Remastered Collection június 5-én jön Steamre és Originre!

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu