Eltűnt a PS Store-ból a The Last of Us Part II és a Marvel’s Iron Man VR!

A két játék megjelenését korábban már bizonytalan időre elhalasztották, most pedig eltűntek a PS Store-ból és a digitális előrendeléseket is visszatérítik.

Sajnos, nagyon úgy néz ki, hogy hosszú-hosszú ideig kell várakozni a The Last of Us Part II és a Marvel’s Iron Man VR játékokra. Még az év elején kaptuk a hivatalos bejelentést a The Last of Us Part II régóta várt megjelenési dátumáról, aztán jött a hideg zuhany, hogy sajnos mégsem érkezik meg a várva-várt játék: a koronavírus által okozott helyzet miatt „bizonytalan időre” elhalasztották a megjelenést, a Marvel’s Iron Man VR-ral egyetemben, amely miatt a PSVR tulajok bánkódhatnak. Sokan optimistán álltak hozzá, arra gondolva, hogy csak hetekig kell várni a két játékra, most viszont kiderült, hogy a helyzet ennél sokkal tragikusabb. Konkrétan mind a két cím eltűnt a PlayStation Store-ból, sőt, ráadásul, azoknak a gamerek, akik előrendelték, még a pénzüket is visszautalták. Ha te is megrendelted a játékot, akkor nem igazán kell tenned semmit (azon kívül, hogy szomorkodsz): a Sony automatikusan visszautalja a pénzt, ahogyan ezt a hivatalos oldalon is leírják. Ezek alapján szinte biztosra vehető, hogy a Sony-tól sajnos rendkívül hosszú késésre lehet számítani mindkét játék esetében.

A The Last of Us Part II-ben folytatódnak majd a PS3-ra és PS4-re is egyaránt megjelent legendás első rész kalandjai. Az első rész óta már sok év eltelt, Ellie felnőtt, bár úgy néz ki, hogy végre nyugalmat talált a fertőzött „clickerektől” és emberi bandáktól, félkatonai szervezetektől életveszélyes környezetben is. Persze, várható, hogy ez a nyugalom nem fog sokáig tartani, lévén egy konkrét esemény hatására Ellie bosszúhadjáratra indul és az eddigi videók szerint nem is fog válogatni az eszközökben. A játékot most is fejlesztő Naughty Dog azt ígéri, hogy egy igencsak tartalmas, hosszú és érzelmileg is megterhelő kalandokra számíthatunk, amikor végre megjelenik.

A The Last of Us Part II és a Marvel’s Iron Man VR most már tehát elő sem rendelhető – így hát fogalmunk sincs róla, hogy mikor kapjuk végre a kezünk közé ezeket.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu