Így festenek a játék Ghost of Tsushima dinamikus témák [VIDEO]

A Sucker Punch – manapság már elvárható módon – Ghost of Tsushima dinamikus témák megalkotásával is kedveskedik a gamereknek, ha már nemrég el lett halasztva a játék (és kb. pont annyival, ahogy azt sejtettük…).

A fejlesztők a Twitteren mutatták, hogy milyen dinamikus témát kapunk a játék mellé, ha a Ghost of Tsushimából a Digital Deluxe verziót, esetleg a gyűjtői kiadást vennénk meg. A Samurai névre hallgató téma kellően japán hangulatot kelt, és ha egyetlen szóval kellene jellemeznünk, akkor az „elegáns” jelzővel illetnénk ezt. Itt hozzátesszük még azt is, hogy az előrendelésért (és itt teljesen mindegy, hogy a játékból melyik verzióval tesszük ezt!) kapunk egy másik, eltérő dinamikus témát (is, ha az imént említett két verzióval tesszük), amit a Ghost of Tsushima dobozképe ihletett. Pluszként az előrendelésért cserébe kapunk egy Jin avatart a PlayStation Networkre, illetve a soundtrackből kapunk egy kis digitális ízelítőt (az szép is lett volna, ha a teljes OST-t odaadták volna):

A Ghost of Tsushima alap lemezes kiadása is rejt magában egy kis extrát. Ezt is a Twitteren mutatták meg nekünk a srácok, akik eddig mostanában főleg az inFAMOUS sorozaton tevékenykedtek – a játék borítóját kifordíthatjuk, és ezen a Ghost maszkot láthatjuk. Ezt viseli Jin, a játék főhőse, aki ugyebár a mongol invázió ellen ragad fegyvert, plusz megváltoztatja harci stílusát is, hogy hatékonyan kiüldözze a megszállókat. Ez is egy nagyon korrekt extra, és itt nem is kell plusz pénzt fizetni érte (maximum akkor, ha a bolti kiadásért az extraprofit miatt több garast kell a pultra pakolni mint ha a PlayStation Store-ból behúznánk a digitális kiadást…):

A Ghost of Tsushima – ahogy a The Last of Us Part II is – a koronavírus miatt lett elhalasztva, főleg a terjesztési, logisztikai okokra hivatkozva. A megjelenési dátum jó egy hónappal lett eltolva, de most már talán véglegesnek mondhatjuk, hogy a Sucker Punch PlayStation 4-exkluzívja július 17-én fog megjelenni. A Ghost of Tsushima dinamikus témák talán enyhítik  majd a játék iránti kínzó várakozást.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu