Itt van végre a The Last of Us Part II új megjelenési dátuma, késik a Ghost of Tsushima!

Mivel a The Last of Us Part II „helyet foglalt magának”, így a Ghost of Tsushima megjelenését hátrébb kellett tolni. Szerencsére nem kell egyikre sem sokat várnunk.

A mai nap folyamán derült fény végre a Sony Interactive Entertainment bejelentésének hála, hogy a jelenlegi konzolgeneráció két legjobban várt, utolsó exkluzív címe mikor kerül végre-valahára boltokba a tengernyi ide-oda tologatás után. Ahogy arra számítani lehetett, hogy emiatt módosul a Ghost of Tsushima megjelenési dátuma, https://thegeek.hu/2020/04/17/ghost-of-tsushima-mar-megvan-az-uj-datum/ és ez így is történt, hogy a két játék ne „kannibalizálja” egymás megjelenését. Megvan tehát, mikor kerül boltokba a The Last of Us Part II, illetve – ahogy arra számítottunk – eltolták a Ghost of Tsushima megjelenését is.

Eredetileg ugye volt, hogy 2020. június 26-án kerül boltokba a Ghost of Tsushima, most viszont kiderült, hogy csak július 17-én érkezik a játék „szellemszamurája” a képernyőinkre. Ez nem túl boldogító hír, viszont ennek borzasztóan egyszerű oka van: a The Last of Us Part II a legújabb információk szerint végül június 19-én jelenik meg, így tehát az idei év két legnagyobb PS4-exkluzív címének megjelenése között majdnem egy hónap lesz. (Ami egyébként így is elég rövid idő, ha belegondolunk, hogy ekkora címeket a Sony az első negyedévben, illetve a harmadikban, vagy az utolsóban szokott megjelentetni.)

A „melyik ujjunkba harapjunk” tipikus esete forgott tehát fenn, így Ghost of Tsushimára kellett kicsit többet várni, hogy a The Last of Us 2 megjelenhessen. Mit gondoltok, nem nagy kár érte? Írjátok meg a kommentárokban!

Végezezül a PSVR tulajok számára egy kis üröm az örömben, hogy az Iron Man VR megjelenéséről még mindig semmi hír, pedig ezt a játékot ugyebár a The Last of Us Part II-val együtt halasztották el.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu