[Inside Xbox 2020] – Bright Memory Infinite: elképesztő sci-fi FPS látvány Xbox Series X-en [VIDEO]

Eddig csak Steamen volt elérhető a kínai sci-fi FPS, de most az Inside Xbox keretében a következő generációs Xbox Series X-re is bemutatták.

Rendkívül látványos és hatásos meglepetéssel nyitotta az Xbox Inside előadását a Microsoft, ugyanis most végre megnézhettük, megmutatták, hogyan fest majd Xbox Series X konzolokon az FYQD nevű kínai csapat fantasztikusan festő futurisztikus shootere: a Bright Memory Infinite.

A játék eseményei 2036-ban játszódnak, amikor az SRO (Supernatural Scientific Research Organization) ügynökei egy furcsa égi jelenség okait kezdik kutatni, melyről rövidesen kiderül, hogy valamilyen ősi titokhoz kötődik. A játékmenet egészen pazar és változatos: nem csak lőni, hanem úszni, falon futni, autót is fogunk vezetni az FPS játékban, a látvány pedig egészen lenyűgöző. A Microsoft szerint Xbox Series X-en a töltési idők rendkívül gyorsak lesznek a játékban, továbbá a ray-tracing támogatás is alaposan feltúrbózza a játék vizuális világát. Mivel a Microsoft ezt a játékot is kiemelt címként kezeli, így a Bright Memory Infinite Smart Delivery funkciót is támogatni fogja.

Ha minden jól halad, a játék 2020 végén jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és persze Xbox Series X-re.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu