Marvel’s Iron Man VR: mikor bújhatunk végre Vasember páncélzatába?

A koronavírus-világjárvány miatt korábban ezt a játékot is elhalasztotta a Sony, de most már talán itt is végleges dátumot kaptunk.

Turbulens időszakban vagyunk, és nem azért mondjuk ezt, mert a következő generációs konzolok (a PlayStation 5 és az Xbox Series X) már az utcasarkon vannak, mint a nyugdíjasok reggel 8:55-kor arra várva, hogy 9-kor mindannyian bevásároljanak, hanem azért is, mert a COVID-19 miatt korábban két játékot is elhalasztott a Sony, amiből végül három lett. Erről a témáról korábban beszámoltunk már – először a Marvel’s Iron Man VR-t és a The Last of Us Part II-t tolták el a koronavírus miatt felmerülő „terjesztési és logisztikai kihívások” miatt, aztán a Naughty Dog játékának új időpontja (június 19-e) miatt a Ghost of Tsushima is hátrébb sorolt egy hónappal, de ott is már megvan az új dátum (július 17-e).

Eddig viszont a Camouflaj játéka, a PlayStation VR-exkluzív Marvel’s Iron Man VR a sötétben volt! Az eredetileg május 15-ére datált játékról a Sony a Twitteren azt olvashatjuk, hogy az új megjelenési dátum ebben az esetben július 3-a lesz. Ebben a játékban egy eredeti kalandot kapunk kézhez. Tony Stark visszavonult a fegyvergyártástól, és helyette olyan technológiát fejlesztett ki, amiben Vasemberként küzdhet meg a rosszfiúk ellen. A képletesen keresztülhúzta a Ghost, egy olyan cégellenes hacker aktivista, ami újrahasznosítja a Stark Industries régi fegyvereit, és ezekkel a hölgy letámadja a Stark céges telephelyeit szerte a világon.

A játékban két PlayStation Move-ot kell majd használnunk, hogy a levegőbe szállva az ikonikus fegyvereinket, felszerelésünket bevethessük a Föld megvédése céljából, és persze közben több neves ellenféllel is meg fogunk küzdeni, így akcióból biztosan nem lesz hiány a Camouflaj játékában, ahol még testre is szabhatjuk a Vasember-páncélzatot és képességeit, ha Tony Stark garázsát feltuningoljuk.

Úgyhogy a Marvel’s Iron Man VR-re július 3-ától számíthatunk. Másfél havi késés, nem is olyan sok…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu