Breaking! Veszélyben lenne a PlayStation 5 2020-as év végi megjelenése?!

Van egy igencsak „beszédes” változás az amerikai Sony PlayStation 5 weboldalán!

A NeoGaf fórumozók szúrták ki, hogy a Sony PlayStation 5 hivatalos weboldaláról eltűnt a szépen animált DualSense kontroller alól a „2020 karácsonyi megjelenés” („launches hollyday 2020”). Ha megnézitek, ez az amerikai oldallal összehasonlítva, rettentően igénytelen magyar PlayStation 5 oldalon még kint van.

Elképzelhető persze, hogy ez csak véletlen, csak valamit átállítottak, vagy egy bug a rendszerben, de az sem kizárt, hogy a Sony eddig váltig állított év végi megjelenése mégis 2021-re módosul. Amennyiben ez tényleg így lenne, hogy ennek mi lehet az oka, azt persze nem tudni. Vajon a koronavírus miatt lehet-e? Vagy az USA-ban pár napja kialakult válságos helyzet lenne az oka? Egyelőre csak találgathatunk.

Viszont, ha ez tényleg így lesz, ez sok mindent módosíthat… Amint megtudunk többet, természetesen azonnal megírjuk.

Forrás: NeoGaf

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu