A PS5 processzor tesztelése az utolsó fázisába került, mehet gyártásra?

Jövő héten fejeződik be a konzol szívének: a PS5 processzor tesztelése és gyártása ezután kezdődik majd el.

Már nincs sok hátra, hogy a PlayStation 5 fő chipjének utolsó tesztfázisa is lezáruljon és a gyártási folyamat elkezdődjék – legalább is egy kínai tech híroldal, a DigiTimes szerint. A lap újságírója arról ír, hogy a PS4 AMD Zen 2 már nyáron – egész konkrétan még ebben a hónapban – a gyártószalagokra kerülhet.

Ez biztató hír, különösen azok után, hogy először a június 4-re kitűzött PlayStation 5 játékbemutatót halasztotta el a Sony határozatlan időre az amerikai tüntetések miatt, majd később a PS5 amerikai weboldaláról tűnt el az addigi év végi megjelenésre vonatkozó üzenet. E két rossz hír ellenére úgy tűnik, hogy a gyártók a maguk részéről semmilyen akadályt sem gördítenek a várva várt megjelenés elé – ennek most konkrét bizonyítéka a PS5 processzor gyártósorra kerülése.

Jim Ryan, a Sony CEO-ja egyébként nemrég beszélt arról, hogy a koronavírus ellenére sem fog változni a konzol megjelenése. Most már csak az van hátra, hogy végre bejelentse a Sony a PS5 játékok június 4-eről elhalasztott új dátumát, illetve tisztázódjék, miért tűnt el az amerikai PS5 oldalról a konzol év végi startjának dátuma.

Forrás: DigiTimes

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu