A Warner Bros. bejegyeztette a Suicide Squad és a Gotham Kninghts brandeket videojátékoknak

Két olyan Batman témájú játékról van szó, amelyet a Rocksteady Studios és a Warner Bros. Games Montréal fejleszthet – írja a Jeux Video Live.

Augusztus 22-én jön majd a Warner Bros. Games által rendezett DC FanDome nevű rendezvény, amely természetesen a híres képregényes karakterek (szuperhősök és szupergonoszok) kalandjai alapján készült videojátékokról szól majd.

A rajongók persze már árgus szemekkel vizslatják a legapróbb információmorzsákat is a Rocksteady játékaival kapcsolatban, hiszen ők készítették a Batman: Arkham trilógiát, illetve a Batman: Arkham VR játékokat is, de nem feledkeznek meg a Warner Bros. Montréalról sem, lévén ez utóbbi cég a felelős a Batman Arkham: Origins készítéséért is. Éppen ezért csaptak le rögtön a Resetera Forum felhasználói arra az információra, hogy a Warner Bros. bejegyeztette a „Suicide Squad” és a „Gotham Knights” címeket videójátékokra pár nappal ezelőtt: az elsőt június 16-án, a másodikat június 19-én.

És hogy melyik, a bevezetőben említett fejlesztőcsapat, melyik játékot fejlesztené? A Gotham Knights (amely egy 2000 óta létező képregénysorozat) fejlesztése mögött a Jeux Video Live szerint a Warner Bros. Montréal állna, továbbá állítólag a Court of Owls című játékot is ők fejleszthetik (illetve az is lehet, hogy a kettő ugyanaz), ahogy erről tavaly is írtunk. A francia oldal szerint még az is elképzelhető, hogy a Court of Owls az alapjáték címe, a Gotham Knights pedig a különálló multiplayer részé. (Erre utalhat a többesszám.) Persze, mindezek csak erős feltételezések, szóval érdemes ezeket óvatosan kezelni.

Ami Suicide Squadot illeti, azt pedig a Jeux Video Live szerint valószínűleg a Rocksteady fejleszthetné, ugyanakkor azt is elképzelhetőnek tartják, hogy ez egy másik Warner Bros. Montréal Batman cím, amelyet még korábban fejlesztettek a Kotaku jól ismert újságírója, Jason Schreier szerint.

Végül azt is érdemes megjegyezni, hogy Imra Khan, a Game Informer újságírója azt is hallotta Rocksteady berkekben, hogy egy Suicide Squad címen dolgoztak, amely az eddig pletykák szerint egy Game As A Service típusú játék lenne.

Forrás: ReseteraJeux Video Live

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu