Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2: új deszkások + Demó bejelentve! [VIDEO]

Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni és még sokan csatlakoznak a csapathoz.

A Vicarious Visions fejlesztőcsapat és az Activision kiadó új trailerrel jelentkezett a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 kapcsán, bejelentve új gördeszkások csatlakozását az eredeti összeállításhoz. Emellett az augusztus 14.-én érkező Warehouse Demo-ról is lerántották a leplet.

Az eredeti játék deszkahősei mellett Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk, és Tyshawn Jones kaptak még helyet.

A „Warehouse Demo” az összes digitális előrendelő számára elérhető lesz minden platformon.

Jöjjön néhány részlet a játék frissített adatlapjáról, na meg a trailer:

„Készüljetek, a kritikusok által dicsért Tony Hawk’s Pro Skater franchise első két része – a Tony Hawk’s Pro Skater és Tony Hawk’s Pro Skater 2 – visszatérnek felújítva egy nagy csomagban. A remasterek mestereitől, a Vicarious Visions-től érkező játékban megkapunk mindent, ami anno meghatározott egy egész nemzedéket, az eredeti sorozat ikonikus zenéitől kezdve a király, régi trükkökig. Visszatérnek a régi pályák, klasszikus deszkanyűvők, mindezt hozzáadott tartalommal, HD grafikával, és a jellegzetes, eredeti irányítással, hogy a játékélmény szuper csúcs legyen! A móka itt még nem ér véget! A 2020. szeptember 4.-ei megjelenéssel átnyújtjuk a fáklyát a következő nemzedéknek: Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk és Tyshawn Jones ugyanúgy választható skaterek lesznek az eredeti csapat mellett!”

A játék kulcselemei:

-Csúcs HD grafika: A játékosok még hosszabb és látványosabb kombókat nyomathatnak a jobb kidolgozottságnak hála.

-Hűséges remasterelés: Eredeti modellek teljes felújítása a pályáktól a deszkásainkig.

-Hozzáadott pluszok: Új trükkök, titkok, melyek teljesen új szintre emelik a játékot! Új kihívások és célok színesítik teendőinket, feldobva a gameplay-t.

-Testreszabhatóság: A részletes pályatervező és karakteralkotó visszatért! A játékosok online megoszthatják egymással alkotásaikat, belenyúlhatnak már létező parkokba, és felruházhatják deszkásaikat, ahogyan az nekik tetszik!

-Ikonikus soundtrack: Itt az ideje újból rúgni, vágni, csapdosni és ugrálni minden idők egyik legütősebb zenei válogatására!

-Gyilkos felhozatal: Mind visszatértek! Tony Hawk, Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Chad Muska mind itt vannak az eredeti játékokból, méghozzá HD kidolgozásban! Mindemellett olyan új arcok gazdagítják a játékot, mint  Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk, és Tyshawn Jones. Habár páran már felbukkantak közülük a múlt Tony Hawk játékaiban, azonban ez lesz az első alkalom, hogy a remaster-nek hála az első két részben olliezhatnak, kickflipelhetnek és grindolhatnak.

 

Az új deszkások és a Demó:

A Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 szeptember 4.-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re az Epic Games Store-on keresztül.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu