Pletykák a Mass Effect-trilógia lehetséges remastere körül

Friss pletykák érkeztek a Mass Effect-trilógia Remaster-éről, mégpedig a Redditen keresztül egy olyan embertől, aki állítása szerint alkalmazott az EA-nél, méghozzá mint tesztelő. Fogadjátok ezeket a híreket azért némi egészséges kétkedéssel, mert némelyikük már-már túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen.

Remaster részletek: jelentős grafikai és játékmenetbeli változtatások, kivágott tartalmak

 

Ha hihetünk a posztnak, akkor a szóban forgó felújított verzió mindhárom részre vonatkozó nagy újítása lesz, hogy megpróbálja közelebb hozni őket az Andromeda fluid játékmenetéhez. S nem is csak ennyiről van szó, a Mass Effect és a Mass Effect 2 teljes grafikai felújításon esnek majd át.

Állítólag kimaradt jeleneteket is kapunk majd extra küldetésekkel, például az első részben megismerhetjük Saren háttértörténetét átvezetőkön keresztül. DLC tekintetében a Bring Down the Sky és a Pinnacle Station mind az alapjáték részét képezik majd, miközben az ME2 is összes DLC-jével érkezik, akárcsak az ME3.

Várjatok, van még: mindhárom címet átportolják Frostbite Engine-re, és a megjelenési dátumot az idei N7 napon (ötletes módon november 7.) jelentik be. Mivel a projekt 2017. óta parkolópályán volt, így a BioWare mindaddig nem tudott teljes erővel hozzá látni a Mass Effect Trilogy Remaster-hez, amíg az Anthem meg nem jelent 2019. év elején.

Lássuk, hogy elvileg mi mindenre számíthatunk még:

  • A bolygófelfedezést teljesen a Mass Effect 3-ban látott bolygó scan-hez igazították. Ennek ellenére még mindig maradt pár extra meglátogatható bolygó, ahová leszállhatunk. Azért ne számítsunk az Andromeda-ban látottakhoz hasonló óriási nyitott világokra. Az összes bolygó együttes mérete leginkább az ME: Andromeda Eos nevű bolygójának méretére hajaz majd az első rész remasterében. Ez a játék még mindig egy igen lineáris élmény lesz.
  • A Mass Effect 2 bolygó scannelése visszatért, de sokkal jobban hasonlít az ME3-éra. Inkább a felkereshető központi hub world-öket bővítették ki, minthogy hozzáadtak volna a játékhoz újakat. A Wards és Presidium helyszíneit mind megnövelték, értelemszerűen az első rész eseményeinek következményeit figyelembe véve. Az Omega egyes kivágott részeit szintén visszahelyezték a remasterben.
  • A történet végét kiegészítették új jelenetekkel, bárkivel is alakítottunk ki romantikus kapcsolatot, ezúttal lesz egy végső jelenet a karakterrel, mielőtt az utolsó küldetésre indulnánk, így szemtől-szemben elbúcsúzhatnak szeretteink tőlünk – ha még életben vannak persze.

 

A Mass Effect Trilogy Remaster-t még nem jelentették be hivatalosan, azonban már jó ideje pletykálnak róla.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu