Hamarosan megjelenési dátumot kaphat a DOOM Eternal Switch verzió

A legendás lövölde legújabb része a DOOM Eternal, mely most Nintendo Switch konzolra érkezik majd.

Állítólag nem sokára megkapjuk a Nintendo hordozható ketyeréjére a DOOM-széria legfrissebb darabjának hibrid verzióját, ráadásul, és ez a nem semmi: vágatlanul!

Igen, úgy tűnik, hogy megcsinálták: az idei év egyik legjobb játékában nem lesz kivágott tartalom, minden a játékba kerül majd! PC-n, PS4-en és Xbox One-on már átélhettük év elején a Doom Slayer legújabb kalandját, míg a Nintendo tulajdonosai ezidáig türelmesen vártak saját változatuk híreire.

Nos, nem kell már sokáig várni a konkrétumokra.

Marty Stratton producer a Gamelab Live 2020 során adott interjút a Gamereactor-nak, ahol az FPS ezen változatának fejlesztéséről és annak várható tartamáról beszélt.

„Hamarosan beszélünk a megjelenési dátumról is.” – mondta Stratton, az id Software munkatársa.

 

„Még nem jelentettük be, és most sem tehetem sajnos, de nagyon nagy utat járt be a projekt. A Panic Button stúdió, akikkel együtt dolgoztunk a játékon, a platform mesterei, és mint mondtam … Legalább olyan jó lesz a port, mint a DOOM (2016) volt, és nagyon szeretném ha az emberek miharabb a kezükben tudhatnák már.”

 

Stratton azzal folytatta, hogy a 2016-os előző rész egyfajta kísérlet volt még csupán a Nintendo hibrid platformján.

„Az ilyen jellegű játék, már csak felnőtteknek szóló tartalma és lövöldözős műfaja miatt is nagy kérdés volt, hogy hogyan lesz majd játszható a gépen? Végül fantasztikusra sikeredett az új konzolon, szóval azt hiszem most teszünk még egy lépést a DOOM Eternal-al, mivel már bizonyította a sorozat, hogy működik a Switch-en, s nagyszerű, fantasztikus játék. Nem fogunk hát hátrahagyni semmit. Az emberek nyugodtan számítsanak a teljes élményre.”

 

Megjegyzésképpen: a DOOM 2016 sem vágott ki tartalmat, de a játék folyamatosságán és felbontásán jókora csorba esett.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu