A The Mandalorianban szereplő Werner Herzog szerint bébi Yoda „masszív filmes teljesítmény”

MOZI HÍREK – Werner Herzog imádta, hogy bébi Yoda mellett szerepelt a The Mandalorianban és egyáltalán nem bánja az állandó rajongói kérdéseket.

Werner Herzog nem akármilyen név a filmszakmában: világhírű német forgatókönyvíró, rendező, színész, illetve a The Mandalorian sorozatban is ő játszotta a rejtélyes „Ügyfelet”, aki bébi Yoda elhozására felbérelte a főszereplő fejvadászt. A The Hollywood Reporternek leadott interjújában a legendás és híresen szűkszavú és szigorú német filmkészítő arról beszélt, hogy mennyire meglepte, pozitív értelemben a színészként működő bábú, amelyik bébi Yodát „játszotta el”.

„Nem nagyon vagyok az internet, a közösségi média és az internetes beszélgetés rabja, szóval meglepetésként ért. De miért is lenne baj, ha valami rosszat mondunk bébi Yodára, ami valóban a filmkészítés egy fenomenális eredménye. Fantasztikusan jól kidolgozott, mechanikus eszköz, amelyet a jelenetek során látsz, meg tudod érinteni.”

Werner Herzog beszélt még azokról a technikai megoldásokról is, amelyek a The Mandaloriant jellemezték, és amit nemcsak színészként, hanem olyan rendezőként is nagyra tud értékelni, aki a realizmus feltétlen híve. Különösen tetszett neki az a megoldás, hogy nem green screen előtt kellett forgatniuk, hanem egy digitálisan kivetített helyszín előtt, amely megoldást egyébként az Obi-Wan sorozatban is alkalmaznak majd, ha hihetünk Ewan McGregornak.

Sokakat meglepett egyébként, hogy Herzog, aki a zseniális művészfilmjeiről ismert (Nosferatu, Aguirre: az istenek dühe, Fiztcarraldo) egy olyan mainstream, populáris műfajban is részt vesz, mint a Star Wars. Werner Herzog azonban sosem volt sznob, feltéve, ha a közös tisztelet megvan közte és az alkotó között. Ez abszolút megvan Jon Favreau és Herzog között: előbbi nagy tisztelője a német színésznek és rendezőnek, bármelyik alkotásáról is legyen szó.

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu