A Ubisoft nyilatkozott a nextgen, PS5 és XSX játékaik áráról

Az NBA 2K21 nextgen ára alapján és bizonyos elemzések szerint is várhatóan összességében drágulni fognak a nextgen címek árai, így érdekes most ez a nyilatkozat a Ubisoft részéről.

Nemrég szinte bombaként robbant sokak számára, hogy az NBA 2K21 már drágább lesz nextgenen, mint a jelenlegi generációs verziók, ráadásul még a God of War direktora, Corey Balrog is amellett kardoskodott, hogy bizony ez az áremelés jogos is lehet. A Ubisoft viszont sietett megnyugtatni a rajongókat: ők nem terveznek árat emelni – legalábbis egyelőre.

Erről számolt be a Ubisoft aktuális pénzügyi értekezletén Yves Guillemot elnök és vezérigazgató, aki az őszi ünnepi szezonban induló játékokról beszélt részletesebben. Yves Guillemot kijelentette, hogy a PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re érkező játékaik egyelőre nem kerülnek majd többe, mint a mostani generációs címek, tehát minden platformon ugyanannyit kell majd fizetni Assassin’s Creed Valhalla vagy a Watch Dogs Legion játékokért is: újonnan 60 dollárt az alapverziókért.

Persze, azért a hangsúly az EGYELŐRE szón van, ezt Jason Schreier újságíró, a Ubisoftot kívülről-belülről ismerő újságíró is megerősítette. Tehát a Ubisoft vezetője ennél az árazásnál a generációváltás időszakára gondolt, vagyis pusztán erre a periódusra fókuszált, a jövőről még nem esett szó. Ez tehát azt is jelentheti, hogy az egységes áremelkedés 2021-ben is eljöhet, hiába kerülnének most még ugyanannyiba a jelenlegi generációs és a nextgen játékok.

Mindenesetre ezek pozitív hírek Ubisoft háza tájáról, ami kellett is most a cégnek a nemrég kiderült hatalmas botrányokat elkendőzendő

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu