A Sony megerősítette, hogy még idén, 2020-ban érkezik a PS5 [VIDEO]

A brand alelnöke szerint nagyon durva időszak elé nézünk, ugyanis a PS5 a „PlayStation történetének legerősebb katalógusával” nyit.

 

Már augusztus hónap is mindjárt elmúlik, és még mindig nem tudunk semmit a következő generációs konzolok áráról vagy megjelenési dátumáról. 2020-ban, mikor annyi a csúszás a játékiparban, s több next-gen játék is 2021-re halasztódott, vannak akik attól félnek, hogy az új generációs gépek sem kerülhetik el sorsukat, s jövőre csúsznak. Ezt valószínűleg a PlayStation vezetése is hallhatta, mert most megnyugtattak mindenkit: a PS5 még idén jön, s nem is akárhogyan: a gépcsalád történetének legerősebb felhozatalát ígérik!

A Games Industry-nak adott interjújában a Sony Interactive Entertainment alelnöke és globális marketingjének vezetője, Eric Lempel a járvány közbeni gépmegjelentetés nehézségeiről beszélt: „Hatalmas kihívás, minden téren. Nem csak az általam vezetett területek számára, de minden szinten az. A jó hír az, hogy tovább megyünk egy lépéssel. Megjelenik a gép idén, s magam részéről elmondhatom, hogy szerintem mindent meg fogunk tenni azért, hogy a korábbi megjelenéseink összes varázsát és izgalmát elhozzuk ismét.

Ahogy azt a PlayStation marketingfőnöke mondja, az új PS5-reklám, mely tegnap érkezett, s már pár órával korábban kiszivárgott „csupán a kezdet” volt a gép promóciós kampányában. „Új generációba tartunk, s számunkra fontos a generációváltás. Ez mindig egy lehetőség arra, hogy fokozzuk a gamerek elvárásait s valami teljesen újat mutassunk nekik. Szóval ebben a videóban, aami tegnap érkezett három dologra összpontosítottunk: haptikus rezgés, adaptív triggerek és 3D audio. Azt szerettük volna érzékeltetni, hogy milyen érzés is mindezek középpontjában lenni.

 

 

„Ki merem jelenteni, hogy ez a PlayStation történetének legerősebb nyitó katalógusa!” – Eric Lempel

A PS5 és a DualSense kontroller új fícsörjei nyilván fontos részét képezik a PS marketingjének, de semmit sem érnek jó játékok nélkül. És Eric Lempel itt teszi hozzá a magáét a PS5 játékfelhozatalával kapcsolatos kérdéshez: „Ha eltekintünk a PlayStation 5 tulajdonságaitól, melyektől máris egy valóban új generációs gép lesz, akkor is ott van a fontos játékfelhozatal. A megjelenéskor és utána érkező címek rendkívül izgalmasak. Ki merem jelenteni, hogy ez a PlayStation történetének legerősebb nyitó katalógusa, saját Worldwide Studios csapatunk és partnereink munkáit is ideértve szerte a világban.

Már felfedtük tartalmaink egy részét, s természetesen lesz még több is, de az a mód, ahogyan a fejlesztők kapcsolatba tudnak lépni a platformmal és új és addig ismeretlen IP-ket hoznak létre nagyon izgalmas.” – fejezi be mondandóját Lempel. A promóciós gépezet tehát dübörögni kezdett, de sajnos még mindig nem elég magabiztos ahhoz, hogy felfedje a konzol megjelenési dátumát és árát. Legrosszabb esetben is kevesebb mint 4 hónap van hátra a megjelenésig, és annyi.

Mindenesetre a kontrollerről sorra kapjuk az infókat, ami jó dolog.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu