Fall Guys: Mit szólnál egy LEGO-szetthez a való életben?

Egy rajongó létrehozta a saját Fall Guys játékát Lego-elemekből, a videójátékot fejlesztő Mediatonic pedig szeretné, ha a játék megvalósulna!

 

Azt hitted, hogy vannak határok a Fall Guys: Ultimate Knockout számára? Nos, úgy tűnik nincsenek: a legfrissebb játék körül felmerült ötlet már nem csak a videójátékok rajongóinak, de a játékok szerelmeseinek úgy általában is igen nagy örömet okozna. Arról van szó, hogy egy lelkes rajongó megépítette Legóból a Fall Guys-t, s ami a legszebb, hogy az egész úgy tűnik meg is valósulhat piaci körülmények között is!

A Lego régóta biztat minden rajongót arra, hogy alkossanak potenciális új termékeket, hogy aztán azokat megoszthassák mindenkivel. A Lego Ideas kezdeményezésen belül azok a művészek, akik képesek valami újat alkotni megtehetik, kis szerencsével (s támogatással) pedig a dán cég megfontolja az új játék gyártását. Ez az új ötlet pedig egyenesen felvillanyozta a videójátékon dolgozó Mediatonic csapatát, akik egy tweet-ben jelezték, hogy nem bánnák, ha a Lego gyártani kezdené a játékot.

Az igazság az, hogy @Ashnflash alkotása teljesen autentikus, s szinte biztosra vehető, hogy szépen fogyna. A szett 6 karaktert tartalmazna, s készítője elmondása szerint a Fall Guys „legjobb elemeit” sikerült a játékban megidéznie, s egy „hatalmas, testreszabható formában” tálalnia. Az eredmény önmagáért beszél.

 

 

A Fall Guys megállíthatatlannak tűnik, második évadjáról hamarosan többet megtudunk a Gamescom-on. Mellette pedig friss hír, hogy a játék megjelenik mobilra Kínában, ami megnyitja a játék előtt addig idegen platformok kapuját is.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu