Gotham Knights: Nem a képregények alapján készül

Pár napja erősítette meg Warner Bros. Montreal hogy a Gotham Knights az Arkham-univerzumtól is független lesz.

 

Pár napja, a DC FanDome alkalmából bemutatták a Gotham Knights-ot, a Warner Bros. Montreal legújabb projektjét. Apránként csepegtetik a az infót a játékról, már azt is tudjuk, hogy nem egy univerzumban játszódik majd az Arkhammal, míg a Suicide Squad Kill The Justice League játék igen.

Fleur Marty, a Gotham Knights vezető producere felfedte a GamesRadar-nak adott interjújában azt, amit már régóta sejtettünk: „A Gotham Knights sztorija teljesen egyedi, eredeti történet lesz, nem épít a képregények egyikére sem.” Emellett nyilvánvaló, hogy a játék kölcsönözni fog bizonyos elemeket a szériából, nem csak a főbb karaktereket, de például a Court of Owls (Baglyok Bírósága) főgonoszait is.

A célunk az volt, hogy építsünk a Batman-univerzum erősségeire, kihasználva a lehetőséget, olyan oldalát megmutatva ennek a világnak, amelyet a játékok még nem nagyon mutattak.” – magyarázta a kreatív rendező Patrick Redding. „Mi a Batman-családból indultunk ki, ez volt a központi elem. Így lett egy sokszínű brigád a játék szereplőgárdájából, akik mind másképpen küzdenek az alvilág ellen.” – magyarázta a fejlesztő.

„Köszönhetően a DC-vel ápolt kapcsolatunknak, jobban tudtunk a karakterekre koncentrálni.” – Patrick Redding

Redding meséli, hogy ez a fajta narratív keret volt a játék fejlesztésének kiindulópontja, s ahogy haladt előre a fejlesztés, úgy alakították ezt a saját ízlésük szerint. „Rendkívül szerencsések vagyunk, mert a DC-vel ápolt kapcsolatunk lehetővé tette, hogy komolyan elbeszélgessünk az egyik fejessel arról, hogy mi lenne a legjobb módja az ötlet és a karakterek megvalósításának, legyen szó akár a hősökről, akár ellenségeikről.

A Gotham Knights-ban Batgirl-t, Red Hood-ot, Nightwing-et és Robin-t irányíthatjuk majd kooperatív játékmenet során. A játék bírni fog a Batman-univerzum összes mélységével.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu