Robert Pattinson elárulta kedvenc játéka címét

MOZI HÍREK – A Tenet és az új Batman főszereplője, Robert Pattinson is nagy játékos hírében áll, s nem is akármelyik játék a kedvence.

 

Robert Pattinson újabban rendszeresen szerepel a hírekben. Múlt hétvégén a DC FanDome event alkalmából láthattuk őt először harcolni Batman szerepében a The Batman-ben. Az eseményen egyébként a Batman-univerzum következő két játékát is bemutatták: a Gotham Knights-ot és a Suicide Squad Kill the Justice League-et.

A színész, akiben sokan kételkedtek, mikor először meghallották, hogy a Sötét Lovag következő megformálója lesz, jelenleg Tenet című filmjével kaszál, melyet a brit rendező, Cristopher Nolan rendezett, olyan művek elismert alkotója, mint az Eredet, vagy a Csillagok között.

A Gamespotnak adott interjújában Pattinson-t megkérdezték videójátékos szokásairól, hiszen az új Batman maga is gamer. Mostanra többször is kijelentette, hogy a Final Fantasy saga elkötelezett rajongója, most pedig már azt is tudjuk, hogy a legendás, régóta futó Square Enix széria mely darabja a kedvence.

Nem annyira meglepő módon, a válasza arra a kérdésre, hogy melyik a kedvenc FF-epizódja azt felelte, hogy a Final Fantasy VII. Azt is elmondta a kérdésre felelve, hogy életében kevésszer sírt annyit, mint Aerith halálakor, ami a videójáték történelem meghatározó, ikonikus pillanata lett. Ezek szerint Pattinson életében is komoly nyomot hagyhatott.

Azt már nem sikerült kideríteni, hogy Pattinson próbálta-e a Final Fantasy VII Remake-et, melyet ezúttal már fejezetekre osztva jelentetnek meg.

Tesztünk a gaming legenda felújításáról itt olvasható.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu