Ubisoft Forward: megvan a második műsor időpontja [VIDEO]

A francia kiadó nemsokára megtartja a második Ubisoft Forwardot.

A Ubisoft bejelentette, hogy a Ubisoft Forward, ami lényegében a francia cég E3-helyettesítő online műsorának indult, nem csak egy egyszeri kivétel volt, ugyanis napokon belül itt a második adás. Ez magyar idő szerint szeptember 10-én, este kilenc órakor kezdődik. A műsort YouTube-on, Twitch-en, illetve a Ubisoft weboldalán is nézhetjük majd. A fő műsort megelőzi majd este nyolctól egy felvezető show, amiben a Ubisoft hírszerkesztő csapata küzd majd meg a Blue Mammoth Games-szel a Brawlhallában. Mivel „a kék mamutosok” fejlesztették a játékot, valószínűleg a hazai pálya lejteni fog nekik… de azért még a felvezetőben a Roller Champions-t, a For Honor-t, a The Division 2-t, illetve a Ghost Recon: Breakpointot fejlesztő csapatok is új híreket közölnek. (Azaz a második vonal képviselteti magát, illetve az élő szolgáltatásos címek…)

A fő műsorszámban a Watch Dogs: Legion, a Hyper Scape, a Rainbow Six: Siege, az Immortals: Fenyx Rising (igen, a Ubisoft megerősítette, hogy ez a Gods & Monsters új neve), illetve további, „még be nem jelentett meglepetések” fognak szerepelni. Aztán a meglepetések szépen kiszivárognak, a Ubisoft forrong magában, mi meg szépen megírjuk a témákat. A műsor után a Ubisoft két, még meg nem jelent játékból nyújt egy mélyebb áttekintést. Akkor itt most veszünk egy levegőt és tippelünk… Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion. Miért? Mert ezek vannak a legközelebb a megjelenéshez…

Vajon a Ubisoft most is kibújik a felelősségvállalás alól? Nem nagyon látunk említést a cégen belül zajló nyomozásról, mert a szexuális zaklatások miatt többen is áldozatok voltak, és néhányan emiatt távoztak a cégtől (vagy saját maguk kérésére, vagy kirúgás útján), és azért pár neves személy is a távozók listáján van (pl. Serge Hascoët, a Ubisoft egyik fő kreatív ex-vezetője, illetve Ashraf Ismail, aki pedig az utóbbi néhány évben az Assassin’s Creed irányáért volt felelős).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu