Neil Druckmann meglátogatta a Tom Holland-féle Uncharted forgatását: „csodálatosan néz ki”

MOZI HÍREK – Az Uncharted 4 és a The Last of Us Part II kreatív igazgatója néhány szót váltott a film főszereplőjével.

A rendezők váltogatása, valamint a globális járvány okozta késések után az Uncharted filmadaptációja végre belépett a forgatási szakaszba, amit a Naughty Dog egyik legismertebb alakja most saját kezűleg nézhetett meg. Neil Druckmann, aki a forgatási helyszínen tett látogatás után megdicsérte a filmkészítők munkáját.

Konkrétan Tom Holland, a filmben Nathan Drake-et alakító színész jelentette be a közösségi hálókon, hogy a forgatókönyvíró és a videojáték-designer megjelent a forgatáson. Ezekkel a szavakkal kommentálta az MCU Pókembere a Twitteren a látogatást:

„Remek beszélgetést folytattam Neil Druckmannal. Lelkes követője vagyok munkádnak, és remélem, hogy tetszett mindaz, amit az Uncharted: The Movie-val csinálunk.”

Az Uncharted 4: A Thief’s End és a The Last of Us: Part II direktora válaszolt is:

„Igen, barátom. Imádtam videojátékokról beszélgetni veled és a tesóddal. Továbbá a díszlet is csodálatosan néz ki. Sok szerencsét a forgatás többi részéhez”

Neil Druckmann, nyilvánvaló okokból nem akart többet elárulni a produkcióról, nehogy spoilerezzen.

A Naughty Dog kreatív igazgatójának egyébként nem ez az egyetlen forgatási helyszín, amelyet a közeljövőben meg kell látogatnia, hiszen készülőfélben van már a The Last of Us saga adaptációja, amelyet a Sony, a PlayStation Productions és az HBO forgatnak a Csernobil sorozat készítőjének irányításával.

Az Uncharted film 2021. július 16-án kerül a mozikba, és egy eredettörténetet mesél el, amely a fiatal Nathan Drake-ről szól. Tom Holland mellett Mark Wahlberg (Victor Sullivan), Antonio Banderas és Sophia Ali is játszanak a filmben, amelyet Ruben Fleischer (Venom, Zombieland: Kill and finish, stb.) rendez.

A videojátékok téren a franchise utolsó része az Uncharted 4: A Thief’s End volt, mely áprilisban volt a PS Plus ingyenes címe.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu