Menu

Fizikai kiadást kap a Blasphemous Deluxe Edition

A Sold Out a Team17-nel és a The Game Kitchennel közösen kézzel fogható verziót is publikálni fog a Blasphemous Deluxe Editionből.

Ez egy akció-platformer, ami 2019. szeptember 10-én jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, PC-re, Macre és Linuxra, de először Kickstarter-kampányként lehetett hallani róla; ez 2017-ben ütötte fel a fejét, és értelemszerűen sikeres volt a közösségi finanszírozás. A metroidvania műfajt képviselő játékból közel két évvel a digitális start után egy fizikai kiadás is készül, de ahogy az mostanában lenni szokott, csak konzolokra, így a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch hármas fog részesülni a polcra tehető The Game Kitchen-játékból.

Mert igen, a Blasphemous Deluxe Edition nem követi el azt a blaszfémiát, hogy a játék drágább kiadásából kihagyják magát a játékot (több AAA kiadó is meglépte már ezt). A Blasphemous lemezes/kazettás példánya mellett (mert azért egy Nintendo Switch-be csak nem fogunk egy Blu-ray lemezt gyömöszölni, és ezen nagy valószínűséggel a régóta pletykált erősebb verzió, ami Super vagy Pro alnevet kaphat, sem fog változtatni…) egy 32 dalból álló digitális soundtracket, egy 195 oldalas digitális művészeti könyvet, egy digitális képregényt, a játékban az Alloy of Sin és a Golden Burden skineket, egy matricakészletet, és egy 18×29 centis Cvstodia-posztert kapunk. (Itt játszódik a játék. És igen, többnyire digitális bónuszokról van szó.)

Katie Clark, a Sold Out senior termékmenedzsere lelkes, hogy a Team17-tel ismét összeállhattak, hogy a Blasphemousból új bolti verziót valósíthassanak meg. Ezt a játék rajongóinak, illetve azoknak is ajánlja, akik először ugranának Cvstodia rémálomszerű világába, ugyanis ez a változat egy izgalmas fizikai pakknak felel meg, amivel bővíteni lehet a gyűjteményünket.

A Blasphemous Deluxe Edition már előrendelhető egyes boltokban. A megjelenése június 29-én lesz PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A játékot értelemszerűen PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en, Xbox Series S-en is futtathatjuk a visszamenőleges támogatás révén.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu