Fizikai kiadást kap a Blasphemous Deluxe Edition

A Sold Out a Team17-nel és a The Game Kitchennel közösen kézzel fogható verziót is publikálni fog a Blasphemous Deluxe Editionből.

Ez egy akció-platformer, ami 2019. szeptember 10-én jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, PC-re, Macre és Linuxra, de először Kickstarter-kampányként lehetett hallani róla; ez 2017-ben ütötte fel a fejét, és értelemszerűen sikeres volt a közösségi finanszírozás. A metroidvania műfajt képviselő játékból közel két évvel a digitális start után egy fizikai kiadás is készül, de ahogy az mostanában lenni szokott, csak konzolokra, így a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch hármas fog részesülni a polcra tehető The Game Kitchen-játékból.

Mert igen, a Blasphemous Deluxe Edition nem követi el azt a blaszfémiát, hogy a játék drágább kiadásából kihagyják magát a játékot (több AAA kiadó is meglépte már ezt). A Blasphemous lemezes/kazettás példánya mellett (mert azért egy Nintendo Switch-be csak nem fogunk egy Blu-ray lemezt gyömöszölni, és ezen nagy valószínűséggel a régóta pletykált erősebb verzió, ami Super vagy Pro alnevet kaphat, sem fog változtatni…) egy 32 dalból álló digitális soundtracket, egy 195 oldalas digitális művészeti könyvet, egy digitális képregényt, a játékban az Alloy of Sin és a Golden Burden skineket, egy matricakészletet, és egy 18×29 centis Cvstodia-posztert kapunk. (Itt játszódik a játék. És igen, többnyire digitális bónuszokról van szó.)

Katie Clark, a Sold Out senior termékmenedzsere lelkes, hogy a Team17-tel ismét összeállhattak, hogy a Blasphemousból új bolti verziót valósíthassanak meg. Ezt a játék rajongóinak, illetve azoknak is ajánlja, akik először ugranának Cvstodia rémálomszerű világába, ugyanis ez a változat egy izgalmas fizikai pakknak felel meg, amivel bővíteni lehet a gyűjteményünket.

A Blasphemous Deluxe Edition már előrendelhető egyes boltokban. A megjelenése június 29-én lesz PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A játékot értelemszerűen PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en, Xbox Series S-en is futtathatjuk a visszamenőleges támogatás révén.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu