Új kép az Unchartedből, kisebb hiányossággal

MOZI HÍREK – A Sony új képet tett közzé a már több mint egy évtizede bejelentett Uncharted filmadaptációból, de valami hiányzik róla.

A New York Times révén új képet láthatunk az Uncharted filmből, amiben Nathan Drake karakterét Tom Holland, míg Victor Sulliivan (Sully) figuráját a Drake-posztból beismerten kiöregedett  Mark Wahlberg ölti magára. A kép maga nagyon is átlagos és semmit mondónak tűnik a környezetét tekintve, de Sully nem százas.

Sully arcáról ugyanis hiányzik egy bajusz, továbbá az ősz haj is mintha lemaradt volna. Tény, a filmben Drake fiatal lesz, így Sully sem lesz olyan koros, mint mondjuk az Uncharted 3-ban, de azért ez a látvány nem nagyon tűnik többnek, mint amit Wahlberg önmagában fel tud mutatni. Talán emiatt is dönthetett a színész úgy, hogy az Instagramon publikál egy videót. Itt bizony már nem hiányos az arcszőrzet, de a komment már kicsit hajmeresztő (ezt le is fordítjuk: „Ne kérdezz rá. K____ra ne kérdezz rá!„). Egy összehasonlító kép itt sem árt.

Valószínűleg Sully a filmben később ölt magára egy bajuszt, ami megmagyarázná Wahlberg megnyilvánulását is. Amúgy a stábot is már valamelyest ismerjük (a Holland-Wahlberg pároson túl Sophia Taylor Ali lesz Chloe Frazer, és még meg nem erősített szerepben látni fogjuk Antonio Banderast és Tati Gabrielle-t is). A rendező Ruben Fleischer, az írói posztokban pedig Art Marcum és Matt Halloway csapata van.

Az Uncharted február tizenegyedikén fog a mozikban debütálni, és remélhetőleg most már nem lesz további halasztgatás, mert abból már volt elég. Azért itt fel lehetne tenni a kérdést: a Sony tervez-e más IP-kből is filmesítést? Nos, a Twisted Metal és a Ghost of Tsushima már zöld zászlót kapott, ám a God of War nem! A Sony szóvivője a New York Timesnak ugyanis azt nyilatkozta, hogy a pletykákkal szemben Kratos (és Atreus) történetéből semmilyen filmes, televíziós átirattal nem számolnak ebben a pillanatban.

Forrás: WCCFTech, PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu