A God of War Ragnarok rendezője keményen kifakadt a fejlesztőket ért támadások miatt

A God of War Ragnarok rendezőjének elege van a csapatot ért támadásokból a késés miatt, és a közösségi médiában reagált rájuk.

 

„Én hoztam meg a döntéseket, én csináltam ezt! Ne zaklassátok a csapatot!”

– mondja Cory Barlog.

A God of War 2 , illetve a rajongók által God of War Ragnarok néven ismert God of War-folytatás 2021-ben már nem érkezik PS5-re. A héten megtudtuk, hogy a Sony Santa Monica játéka 2022-re csúszik, és PS4-re is megjelenik. E tények miatt néhány rajongó kifejezte nemtetszését, és ahogy sajnos az iparágban szokásos, egy hangos kisebbség úgy látta jónak, hogy sértegesse és támadja a csapat tagjait a késés és a cím generációközi jellege miatt. Nos, a rendező Cory Barlognak elege van ezekből a sértegetésekből, és a közösségi médiában kiállt a csapata védelmében.

Az egész azután kezdődött, hogy Alanah Pearce , a Sony Santa Monica írója és az IGN korábbi újságírója megosztotta a hálózatokon a komoly támadásokat, amelyeket a játék utolsó híre óta kapott. Erre Barlog nem fogta vissza magát:

„Komolyan emberek, ezt a sz*rt! Ha haragudni akarsz valakire bármiért, ami a GOW-val kapcsolatos – a lag, PS4 / 5, trollok, a feliratok mérete, Sigrun, bármi – haragudj rám!”

Ehhez a rendező hozzátette, hogy

„Én hoztam a döntéseket. Én tettem ezt. Ne piszkáljátok már a csapatot, ők mind jó emberek, akik nagyszerű munkát végeznek!”

„Minden ember a stúdióban kifejezetten azért van ott, mert kurvára kivételes abban, amit csinálnak. Mi, vezetők, jobbak vagyunk miattuk. Basszus, szerencsés vagyok, hogy valaki a tehetségét és az intellektusát „kölcsönadja” nekem, hogy az agymenéseimet megcsinálják! Valamiért mégis megteszik, és én imádom őket ezért.”

Néhány óra alatt rajongók és iparági szakemberek tömegei csatlakoztak Cory Barlog szavaihoz, köztük a játék művészeti igazgatója, Raf Grassetti is, aki még nyíltabban reagált az Alanah-t ért támadásokra.

„Ez nem a csapat elleni támadásnak tűnik, hanem a nők elleni támadásnak” – mondta Grassetti. ” B*ssza meg mindenki, aki bármilyen gyűlöletet táplál a női fejlesztőkkel szemben!”

Úgy tűnik, hogy a Sony Santa Monica nem tűri az ilyen típusú támadásokat a dolgozói ellen.

A God of War Ragnarok 2022-ben érkezik PS5-re és PS4-re. Vele együtt a héten megtudtuk, hogy a Gran Turismo 7 is generációközi lesz. Továbbá a múlt héten láthattuk az első gameplay-t a Horizon: Forbidden West-ből.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu