Call of Duty: Warzone: a halálos ajtó esete [VIDEO]

Ilyen bugot (reméljük, hogy ez tényleg az…!) általában budget játékokban, esetleg összecsapott asset flipekben tekinthetünk elfogadhatónak, de az Activision Blizzardtól ilyesmit látni elképesztő.

 

Az ingyenes játékot sokan nyúzzák, aminek köszönhetően a kiadó is dúskál a pénzben, van bőven pénz mindenre (és Bobby Kotick megvágott, de még mindig kiadós dotációjára is…). Egyre több stúdió dolgozik a Call of Duty IP-jén, és közéjük tartozik most a Toys for Bob is, akik a Crash Bandicoot 4: It’s About Time után erre irányították át kisegítő stúdióként (ugyanis a Raven Software elvileg a fő stúdió a Warzone mögött). Reméljük, hogy ez az egész mindössze valami egyszerű baki eredménye, de ettől függetlenül teljesen jogosan tehetjük fel a mi a csuda ez.

Ez nem vicc: a játékosunk teljesen felkészületlenül elindul az ajtó felé, amire az úgy kiüti, hogy fel kell támasztani őt. Ha esetleg belerohant volna fejjel a kemény fájú nyílászáróba, akkor még talán meg is értenénk, de nem bakkecskeként közelítette meg ezt az ajtót! És a Redditen senki sem tudja megmagyarázni, hogy mi is hozta elő ezt az eléggé amatőr glitchet.

Az egyik elmélet szerint „a vörös ajtó” lehet itt: ezek olyan teleportáló eszközként szolgálnak, amik azonnal elvisznek minket a pálya egyik pontjáról a másikba. Ha egy ilyen van a helyszínen, akkor minden más nyílászáró nem használható, viszont ettől függetlenül ez nem éppen a játékosnak kedvező megoldás volt. Persze fejlesztési szempontból nem könnyű velük megfelelően dolgozni, hiszen a mesterséges intelligencia látása, mozgási útvonala, a töltények irányzéka is érintett az ajtók esetében. (Ajtón átlőni ugye nem lehet…)

Igaz, ez még mindig szomorúbb, mint amit a CD Projekt RED akaratán kívül elkövetett a The Witcher 3-mal, ugyanis annak fejlesztése alatt volt egy olyan bug, ami egyfajta Szezám tárulj! volt, hiszen egy ajtó kinyitása a világban egyszerre az összes ajtót megnyitotta…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu