A Take-Two bekebelezte a Red Dead Redemption 2 „arcművészeit”

A Dynamixyz volt a felelős a Red Dead Redemption 2-ben a karakterek arcainak animációjáért. Most már közvetlenül is a kiadó alá tartozik a cég.

 

A Take-Two Interactive egy sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy a Dynamixyz felvásárlása azért történt, hogy a kiadó alá tartozó cégek (mint például a Rockstar Games és a 2K) kihasználhassák az ő technológiájukat, immár házon belül. Legutóbb például az NBA 2K21-ben is láthattuk, hogy mire képes a csapat, de animációs sorozatokon is dolgoztak (Love, Death & Robots), nem beszélve például a Bosszúállók: Végjátékról, így a filmekben is jártasak.

Michael Worosz, a Take-Two stratégiájáért és a független kiadásáért felelős alelnöke azt mondja, hogy a Dynamixyz arcelemző technológiája és szolgáltatása forradalmi, és a Take-Two világszintű kiadási és fejlesztési struktúrájához egy egy remek hozzávaló lesz (hiszen a későbbi játékokat ki tudják velük egészíteni).

Gaspard Breton, a Dynamixyz vezérigazgatója és az alatta dolgozó tagok mind jó tiszteletnek örvendenek, ugyanis a legszélesebb és legokosabb arcdigitalizáló technológiai megoldásokkal rendelkeznek az iparban, és ugye itt nem a játékiparra kell kizárólagosan gondolni: a szórakoztatóiparban (TV, filmek, animációs sorozatok) is láthattuk már, hogy mit tudnak megvalósítani, és több millió embert lenyűgöztek szerte a világon, legyen szó a mozitermekről vagy a nappalikról. Worosz örül annak, hogy a Dynamixyz csatlakozott a Take-Two-hoz, hiszen innentől a kiadó az ő technológiájukat és kreativitásukat alkalmazhatja a jövőben érkező játékaikban (így például a Grand Theft Auto VI-ban is), miközben a technológiát akár fejleszthetik is.

Breton szerint a Dynamixyz lelkesen csatlakozik a Take-Two családjához, hogy a stúdiók exkluzív partnerévé váljon. Első kézből ismerik a Rockstar Games és a 2K (=Take-Two) kreatív zsenialitás iráni elkötelezettségét, és reméli, hogy közösen még inkább leköthetik a közönséget.

Nem tudjuk, hogy mennyiért történt a felvásárlás, de az biztos, hogy a kiadó jó lóra tett, hiszen a Dynamixyz technológiája hosszú távon nekik biztosan kedvezni fog, például épp a régóta várt Grand Theft Auto VI-ban.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu