Újabb hajmeresztő Call of Duty: Warzone glitch ütötte fel a fejét [VIDEO]

A teleportálásra szánt „vörös ajtó” után (ami megölte a játékosokat) újabb glitch bukkant fel a free-to-play Call of Duty-ban.

 

A Call of Duty: Warzone az Activision Blizzard számára kiemelt szereppel bír, mert több millióan játszanak vele épp ebben a pillanatban is. A kiadó majdhogynem mindegyik Activision-stúdióját ráállította erre a játékra, ha azoknak nincsen éppen semmilyen elfoglaltsága (így a Toys for Bob is húzza az igát, holott legutóbb ők épp a Crash Bandicoot 4: It’s About Time-ot fejlesztették).

És mégis voltak olyan glitchek, amikre nehéz szavakat találni: korlátlanul használható stimpack, láthatatlan játékos, láthatóak voltunk a falakon keresztül egy óra használatával, de még a gulágba is el lehetett vinni a teljes felszerelésünket (vagy loadoutunkat, ha az ide illő kifejezéssel kellene élnünk). Ehhez most hozzá lehet adni egy újabb gulag-glitchet, ami egyszerre két dologgal is támad.

Szóval be lehet ejtőernyőzni a gulagba. Ez elképesztő, mert ugye ide csak azon játékosok jutnak, akiket mások megfektettek, és ha itt túlélik a küzdelmet, esélyt kapnak a feltámadásra, hogy esetleg meg is nyerjék a meccset. Csakhogy a lenti videóban NTrippy ezt nem veszi figyelembe, és lazán beejtőernyőzik a „másodlagos hadszíntérre”.

De ez még nem minden: ha most telefonál, és rendel, akkor a Teleshop-idézet helyett halhatatlanságot kap! Nem vicc: a videóban azt láthatjuk, hogy sérthetetlen lett a karakter, miután két körrel korábban beejtőernyőzött a váróterembe. Egy másik játékos megpróbálta lelőni, de nem járt sikerrel, cserébe őt halálra ütlegelték. NTrippy szerint ez túl veszélyes, és értesítenie kell a fejlesztőket erről.

A glitch időhöz kötött, így ha mi leszünk a következők a gulagban, akkor a bug is megszűnik létezni. Ez feltehetőleg a Call of Duty: Warzone negyedik szezonjában levő gulagban működik (ezt a Call of Duty: Black Ops II Hijacked pályája ihlette). A videó többet mond helyettünk…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu