Clint Eastwood Cry Macho című filmje megkapta az első trailerét [VIDEO]

MOZI HÍREK – Megérkezett az első trailer Eastwood következő filmjéhez, amelyben ő lesz a főszereplő és a rendező.

 

Clint Eastwood Oscar-díjas színész és rendező legújabb filmje, a Cry Macho már meg is kapta az első trailert. A Warner Bros. filmjében a 91 éves Eastwood egy öreg, nyugalmazott rodeósztárt alakít, aki elfogad egy munkát, hogy hazahozzon egy fiatalembert Mexikóból. Az utazás, amit együtt tesznek meg, úgy tűnik, a történet középpontjában áll.

„A Texasba vezető útjuk során az országutakon kénytelenek mellékutakon haladni, és a valószínűtlen páros váratlan kihívásokkal teli utazással néz szembe, amelynek során a világtól megfáradt lovas váratlan kapcsolatokra és saját megváltásérzetére talál” – olvasható a film leírásában.

Eduardo Minett játssza a fiút, Rafót, akinek ez a játékfilmes debütálása. A filmben Natalia Traven (Soulmates), Dwight Yoakam (Logan Lucky), Fernanda Urrejola (Narcos: Mexikó) és Horacio Garcia-Rojas (Narcos: Mexikó) is szerepel.

Eastwood rendezte a filmet, amely N. Richard Nash azonos című regénye alapján készült. Nick Schenk – aki Eastwood Gran Torino és Az öszvér című filmjeit is írta – Nash-szel közösen írta a forgatókönyvet.

A filmben többek között Ben Davis (Marvel kapitány, Három tábla Ebbing, Missouri mellett) operatőr, Joel Cox (Unforgiven) vágó és Ron Reiss (Az öszvér) díszlettervező is dolgozott. A zenét a Moana zenéjét jegyző Mark Mancina szerezte.

A Cry Macho a mozikban szeptember 17-én kerül a mozikba és az HBO Maxon is napra pontosan szeptember 17-én. Ez a terv 2022-ben megváltozik, mivel a WB filmjei már nem az HBO Maxon debütálnak, hanem 45 napig a mozikban játszódnak majd.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu