Sonic: The Movie – 2 Idris Elba lesz Knuckles szinkronhangja

Miután az Öngyilkos osztagban eljátszotta Bloodsport-ot, Idris Elba fogja megszólaltatni Sonic elválaszthatatlan szövetségesét.

 

Idris Elba megerősítette a közösségi médián keresztül, hogy szerepet kapott a Sonic: The Movie 2 mozifilmben. Azt már tudtuk, hogy Knuckles, aki, Sonic egyik barátja, szerepelni fog a filmben, mivel aki a játékfilm hivatalos szinopszisában is feltűntették, de most már azt is tudjuk, hogy ki az a színész, aki ezt az ikonikus karaktert kelti majd életre a nagyvásznon.

Persze az árulását nem fogják neki elfelejteni…

Pontosabban csak erősen sejthetjük… Elba ugyanis nem sokat beszélt erről. A színésznő csak egyetlen képet tett közzé a Twitter-fiókján. Bár egyelőre nem áll rendelkezésünkre nyilatkozat vagy bármilyen szó a szereplőgárdához való csatlakozásáról, nekünk ez a Twitter-bejegyzés bőven elég ahhoz, hogy megerősítsük a Sonic: The Movie 2-ben való részvételét.

Knuckles a Sonic the Hedgehog 3-ban debütált 1994-ben, de abban a címben még ellenfélként jelent meg, aki ráadásul elég sok gondot okozott Sonicnak. Egy évvel később, a Sonic & Knuckles játékban a karakter elhagyta a rosszfiúk oldalát, és a kék sün és segédje, Tails nagy barátja lett, aki az új filmben is szerepel.

Az első Sonic-film hatalmas siker volt, 2020 februári megjelenése óta világszerte több mint 300 millió dollárt kaszált, és ezzel az egyik utolsó olyan játékfilm volt, amely a világjárvány kitörése előtt került a mozikba.

A Sonic: The Movie 2 forgatása befejeződött, és a tervek szerint 2022 áprilisában debütál a mozikban. Sonicnak ezúttal is a színész Ben Schwartz kölcsönzi a hangját, mellette még olyan nagyágyúk szólalnak meg a főbb szerepekben, mint James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore és Jim Carrey.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu