Az HBO irgalmatlan pénzt fizet Pedro Pascalnak, hogy eljátssza Joelt a The Last Of Usban!

MOZI HÍREK – Pedro Pascal a Variety hírei szerint egészen brutális összeget kap az HBO The Last Of Us című filmjében Joel szerepéért.

 

Az HBO a hírek szerint 6 millió dollárt (1.8 milliárd forintot!) fizet Pedro Pascalnak, hogy Joelt alakítsa a The Last Of Us tévés adaptációjában.

A The Last Of Us tévésorozattá alakításáért felelős csapat az HBO-nál jelenleg is keményen dolgozik. A sorozat első évadának forgatása jelenleg is zajlik, és úgy tűnik, hogy a játék azon részét veszik fel, amely a bostoni karanténzónában játszódik. Legalábbis erre utalnak a legújabb képek, amelyek a kanadai forgatásról szivárogtak ki.

A díszlet és a szereplők egyértelműen jelzik, hogy az HBO hihetetlenül komolyan gondolja, hogy nem csak hogy sikerül, de olyan sorozat lesz belőle, amiről mindenki beszélni fog. A hírek szerint minden egyes epizód költségvetése legalább 10 millió dollár, és egy új jelentés szerint ennek egy jelentős szeletét Pedro Pascal kapja.

A Variety értesülései alapján derült ki, hogy Pascal 6 millió dollárt fog keresni Joel szerepéért a The Last Of Us első évadában. Mivel már megerősítették, hogy a sorozat első évada tíz epizódos lesz, ez epizódonként 600 000 dollárt jelent. Ez az összeg nyilvánvalóan az adók, szakszervezeti díjak és minden más, aminek ki kell jönnie belőle, de ez még mindig azt jelenti, hogy Pascal rengeteg pénzt visz haza a munkájáért.

Pascal volt az egyik első szereplő, akit felfedtek a sorozatban Bella Ramsey mellett, akit leginkább a Trónok harca sorozat Lyanna Mormontjaként ismerhetünk. Ramsey Ellie-t fogja alakítani a sorozatban. Más kulcsszerepeket, mint például Tommy és Marlene, szintén megkapták már a szereposztást. Arról is beszámoltak, de nem erősítették meg, hogy az HBO első választása Joel szerepére Matthew McConaughey volt, de a hollywoodi sztár visszautasította a felkérést.

Mivel a forgatás még folyamatban van, és korai stádiumban van, egyelőre nincs hír arról, hogy mikor debütál a The Last Of Us. A tervek szerint valamikor 2022-ben kerül adásba, de hogy ez pontosan mikor lesz a következő évben, az valószínűleg sok tényezőtől függ. Jó azonban folyamatosan hallani, hogy az HBO mennyire komolyan gondolja a projektet, valamint a hírek szerint a sorozat nagyon szorosan követi majd a játék történetét.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu