Tíz éven belül három eredeti IP létrehozását tűzte ki célul Suda51

Tíz éven belül három eredeti IP létrehozását tűzte ki célul Suda51.

 

Suda Goichi, becenevén Suda51 kifejezte, hogy az általa alapított Grasshopper Manufacture-ön keresztül mivel szeretne a következő évtizedben foglalkozni.

A No More Heroes nem tartozik közéjük, ez már biztos, hiszen Suda51 maga mondta ezt, és mi be is számoltunk róla. Úgyhogy Travis Touchdown története nem fog folytatódni, viszont a japán IGN Garden of Madness (Az őrültség kertje) című, a No More Heroes III megjelenését ünneplő közvetítés során Suda51 felvázolta, hogy 2031-ig mivel szeretne foglalkozni. Amit mondott, részben igazán meglepett minket.

A következő tíz év folyamán három eredeti IP-n fog dolgozni a stúdió. Ezt egy tíz éves tervnek nevezte, de mással is foglalkoznak majd a japánok. Suda51 saját bevallása szerint öt projekten dolgozik most, és az új IP-ket egyesével fogja kiadni. Úgyhogy nem az lesz, hogy egyszerre kiadja a három új szellemi tulajdont (ilyesmire eddig talán soha nem volt példa a játékiparban, és valószínűleg nem is lesz).

Suda51 egy Marvel IP-ből is szeretne játékot csinálni. Talán Shatterstarral a főszerepben hozna létre egy filmet, de ott van például Deadpool is, esetleg egy, a Grasshopper Manufacture-höz kezelebb álló karakterből csinálna valamit. Talán Higanyszálból (Quicksilver; neki legalább találtunk magyar nevet) faragna főszereplőt. Úgyhogy vannak ötletei, pláne úgy, hogy ezek után még Venomot is felhozta kitűzött karakterként. Szóval rajta nem múlna semmi sem; a Disney-nek meg kellene keresnie őt.

A Grasshopper biztosan az eredeti IP-it szeretné megerősíteni, miközben a játékosoknak is próbálnak új játékokat megteremteni. Ezekkel kapcsolatban Suda51 a türelmünket kérte, mert a következő évtizedben a három új IP-re fogja a fő hangsúlyt helyezni. Célplatformokról, megjelenési dátumokról még teljesen felesleges beszélnünk…

De Deadpool nem lenne rossz ötlet. Hack’n’slash műfajban közel is lenne a No More Heroeshoz, és… nos, valljuk be, Suda51 is kicsit őrült (jó értelemben véve!), szóval a párosítás elméletileg tökéletesnek tűnik. Stílusában sem gyengélkedne.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu