A No More Heroes 3 lesz a sorozat vége, mondja a készítő Suda51

Néhány nappal ezelőtt jelent meg Nintendo Switch-re a No More Heroes 3, a Nintendo hibrid konzoljának legújabb nyári exkluzív játéka.

 

A Metacriticen elért 75%-os átlagpontszám ellenére a játékról viták folynak, és a szaksajtó messze nem egyöntetűen elégedett a játékkal. A közönségre vár a döntés, és bármi is történik, azt tudni kell, hogy ez lesz Travis Touchdown legeslegutolsó kalandja a No More Heroes 3. Suda51, a készítője ugyanis azt tweetelte, hogy ez egyszerűen az utolsó epizód, és hogy a licenc véget ér. Meglehetősen meglepő bejelentés, főleg, hogy nemrég jelent meg a No More Heroes 3, hiszen egy ilyen üzenet árthat a kommunikációjának. De sebaj, a japán játéktervező számára itt az ideje, hogy búcsút vegyen ettől a karaktertől, amely 14 éven át kísérte őt.

A 2007-ben Wii-re született No More Heroes volt Suda51 első igazi nagy projektje a két évvel korábban GameCube-ra megjelent kiváló Killer7 óta. Bár a sorozat még két epizódot és egy spin-offot is kapott, a slágerlistákon sosem szerepelt igazán. A játék és a sorozat eladásai továbbra is titok marad, de egy dolog biztos, Suda51 sosem a nagyközönségnek készített játékokat. De sebaj, Suda51 már tervezte, hogy ezzel a harmadik epizóddal (kanonikus, a negyedik, ha a spin-offot is beleszámítjuk) lezárja a saga-t, valószínűleg egy új licencnek szenteli magát. Mindenesetre reméljük, hogy őrült és túláradó fantáziáját továbbra is meg tudja majd tartani. RIP Travis Touchdown.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu