Giga-frissítést kap War Thunder, több repülővel, több tankkal és több térképpel!

A War Thunder „Direct Hit” frissítése tele van új tartalmakkal és most ingyen játszható. Így érdemes az ősznek nekivágni!

 

A visszatérés az őszbe sokkal kevésbé fájdalmas, ha kedvenc játékaink nagy frissítései kísérik. Természetesen a War Thunderről beszélünk, a Gaijin Entertainment népszerű háborús MMO-járól, amely a napokban kap egy „Direct Hit” frissítést, tele új funkciókkal az akció szerelmeseinek. Több tucatnyi kipróbálható repülőgépről, hajóról és szárazföldi járműről, új csataterekről, vizuális effektekről és grafikai fejlesztésekről beszélünk, amelyek most a War Thunderben várnak rád.

A számok önmagukért beszélnek. A Direct Hit frissítés 17 új vagy továbbfejlesztett repülőgépet vezet be a játékba, köztük a JA37C Jaktviggen és a Saab J35A Draken vadászgépeket, valamint egy MMiG-27M-et a játék első irányított bombáival. Egy tucat új szárazföldi jármű is bemutatkozik, egy továbbfejlesztett „Test Drive” kíséretében, valamint 15 új hadihajó, köztük a USS Pittsburgh nehézcirkáló.

 

 

Ha az új játékok kipróbálása nem lenne elég, 2 új csatateret is kapunk, az „Űrkikötő” kopár síkságaitól egészen „Wroclaw” városáig. Mindezek mellett a War Thunder legújabb frissítése új vizuális effektekkel és az Nvidia DLSS 2.2 támogatásával egészül ki, így a legtöbbet hozhatod ki a játék grafikájából. A B-17-es bombázó modellje is frissült, 3-szor több poligonnal és 4-szer nagyobb textúrákkal.

Összességében a War Thunder látványosabb, mint valaha, és az új frissítéssel több járművet és pályát kínál, mint valaha. Ha még sosem próbáltad a Gaijin Entertainment F2P és MMO játékát, akkor tudd, hogy a War Thundert most ingyenesen játszhatod ezen a linken, és a hadviselés történetének legikonikusabb járműveivel indulhatsz csatába szárazföldön, tengeren és levegőben.

Forrás: War Thunder

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu