Szinte rá sem fogsz ismerni, annyira megváltozott Patrick Wilson, a Démonok között sztárja az Aquaman szerepére!

MOZI HÍREK – Elképesztően megváltozott Patrick Wilson az Aquaman: Az elveszett királyság című filmre, ahol már másodszor alakítja Orm király szerepét – csak éppen egészen másképpen néz ki, mint az előző részben!

 

Patrick Wilson teljesen megörjítette az internetet, miután szerdán megmutatta tökéletesre kigyúrt izmait a közösségi médiában. A színészt, aki jelenleg az Aquaman és az Elveszett királyság forgatásán dolgozik, James Wan rendező fotózta le a helyszínen és meg is osztott egy képet Wilson kigyúrt, feszes testalkatáról és új hajáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Wan (@creepypuppet) által megosztott bejegyzés

„Ezt a srácot @thereelpatrickwilson egy sivatagi strandon találtam, amint a Számkivetett hősét utánozza. #Aquaman” – poénkodott Wan az Instagram képaláírásába, Tom Hanks filmjére utalva, amelynek főszereplője egy lakatlan szigeten él, egyedül.

Hétfőn Wilson egy fekete-fehér Instagram-fotót is megosztott magáról, amelyen futás közben póló nélkül látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Patrick Wilson (@thereelpatrickwilson) által megosztott bejegyzés

„Tudnak az atlantisziak futni? #SeeOrmRun #RunOrmRun #aquamanandthelostkingdom” – írta a képaláíráshoz a 48 éves Wilson.

A színész a 2018-as Aquaman közelgő folytatásában ismét Orm szerepét alakítja majd Jason Momoa és Amber Heard oldalán.

Wilson karaktere a Momoa által alakított Arthur Curry/Aquaman féltestvére. Ormot az első filmben Atlantisz királyává koronázták, és háborút akart hirdetni a felszíni világnak, amiért az emberiség meggyalázta a hét tengert. Tervét Aquaman meghiúsította, és a film végén Ormot bebörtönözték. A sztori szerint most Orm kiszabadul a börtönből, ahol haja és szakálla igencsak hosszúra nőtt, és mivel nincs rajta a pancélja, kigyúrt testét is mutogatja a filmben – a hölgynézők legnagyobb örömére. Vajon ez az új külső újfajta, akcióhős karriert is jelenthet Patrick Wilsonnak idősebb korára – hasonlóan Liam Neesonhoz?

Az Aquaman kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: People

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu