A Mafia 3 alkotóinak új játékát törölték, milliós veszteségeket hagyva maga után

A Volt kódnevű Hangar 13 projekt 2017 óta fejlesztés alatt állt.

 

Sosem jó ilyen hírekkel kezdeni a napot, de a videojáték-iparban ez gyakoribb, mint gondolnánk. Ahogy azt Jason Schreirer a Bloombergben bejelentette, a Take-Two törölte a Mafia 3 és a legutóbbi Mafia remake mögött álló stúdió, a Hangar 13 új játékát.

Az információk rámutatnak, hogy a projekt a Volt kódnevet viselte, és 2017 óta lett volna fejlesztés alatt. A cég a második negyedéves pénzügyi jelentésében 53 millió dolláros veszteségről beszélt, arra hivatkozva, hogy „nem folytatják egy be nem jelentett cím fejlesztését”. Most már jobban összeállnak a darabkák, és úgy tűnik, hogy ez a projekt lenne az, ami ezt a vádat okozta.

Az ezzel kapcsolatos pletykákról, hogy a Mafia 4-et fejlesztenék, Schreier megerősíti, hogy ezek mindig is hamisak voltak, kivéve néhány első megközelítést 2016 és 2017 között. Tehát felmerült az ötlet, de végül más irányt vettek volna.

Egy bizonyos ponton szóba került valamilyen nyílt világú cím a Cthulhu-ról, de ezek csak pletykák, amiket nem tudunk megerősíteni. Akárhogy is van, az új Hangar 13 játék lemondásának okai nem ismertek, és azt sem tudjuk még biztosan, hogy a dolgozóknak nem kell-e elszenvedniük a következményeket néhány elbocsátás formájában.

Ami a Mafia-saga legújabb címeit illeti, a harmadik rész némileg csalódást okozott, ha a kritikusok és a közönség véleményét követjük. Az első rész remake-je azonban meglepett minket azzal, hogy az eredeti cím pompáját visszahozta az elvárásoknak megfelelő remake-kel.

Forrás: Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu