A SpellForce 3: Reforced Xbox- és PlayStation-változatait elhalasztották, de PC-n nincs csúszás

A konzolos játékosoknak még várniuk kell a jövő tavaszig, hogy elmerülhessenek a Spellforce 3: Reforced fantáziavilágában.

 

 

Ha esetleg lemaradtál volna róla a Gamescomos hírdömpingben: a SpellForce 3 fantasy stratégiai kalandjáték kapcsán bejelentették, hogy a Reforced kiadás révén konzolokra is megérkezik. Állítólag a PC-exkluzivitás 2021 végén megszűnik, de úgy tűnik, hogy az Xbox és PS játékosoknak még néhány hetet várniuk kell, hogy megismerkedhessenek ezzel a remek RPG / RTS hibriddel.

Mint arról a fejlesztő Grimlore Games sajtóközleményben beszámolt, a SpellForce 3: Reforced 2022. március 8-án jelenik meg konzolokon, de a PC-s játékosok december 6-tól már megtapasztalhatják azt, az alapjátékhoz érkező ingyenes frissítés keretében. A stúdió nagyon is komolyan gondolja a színes fantáziavilág Xboxra és PlayStationre történő átültetését, de több időre lesz szükségük ahhoz, hogy a SpellForce 3 alapverzióját kibővítő különböző funkciókat csiszolják.

A Reforced kiadás ugyanis olyan kiegészítéseket, fejlesztéseket foglal magába, amelyek nemcsak az eredeti kalandhoz képest számítanak extrának, hanem a felhasználói élményt is igen sokféle lehetőséggel bővítik. Ez megmutatkozik a továbbfejlesztett küldetésekben, a képességfákban, a zsákmányelosztásban és az RTS-mechanikában, valamint az új térképben és a változatos játékmódokban.

A SpellForce 3: Reforced minden fantasy és valós idejű stratégia kedvelő figyelmét felkeltette, és bár a konzolokra való érkezése, mint látjuk, sajnos csúszik, úgy tűnik, a fejlesztők és a kiadó THQ Nordic mindent megtesznek azért, hogy a PC-s mechanikát Xbox és PlayStation kontrollerekre is átültesse. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a SpellForce 3: Reforced március 8-án kiegészül a Soul Harvest és a Fallen God bővítményekkel, így vitathatatlanul megéri a várakozást.

Forrás: Wccftech

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu