A Bright Memory: Infinite új gameplay-videóban mutatja be, milyen pörgős akcióra számíthatunk [VIDEO]

A futurisztikus Kínában játszódó shooter PC-s megjelenési dátumát is bejelentették.

 

 

A Bright Memory: Infinite jól példázza, hogy a lövöldözős játékok továbbra is igencsak népszerűek, és most már az is egyértelműnek tűnik, hogy a kínai játékfejlesztésben rengeteg potenciál rejlik: elég csak a Honor of Kings: World-ot, a Project M-et vagy a nagy sikerű Black Myth: Wukong-ot említenünk. Ehhez az illusztris listához csatlakozik a hamarosan megjelenő Bright Memory: Infinite, amely november 12-én érkezik PC-re, és lenyűgözően akciódús játékmenetet kínál.

Az IGN hivatalos YouTube-csatornáján keresztül megosztott videón a játék során teljesítendő küldetések egyikét láthatjuk: a pörgős jelenetek bővelkednek a szörnyekben, a boss-fightok pedig komoly kihívással kecsegtetnek. Még dinamikusabbá teszi a játékmenetet, hogy időnként különösen gyors menekülési szekvenciákat is végigjátszhatunk, ahol ellenségek hada próbál majd véget vetni főhősünk életének.

Bright Memory: Infinite nemcsak grafikájával és frenetikus játékmenetével tűnik ki, hanem a futurisztikus esztétikát a kínai kultúrára jellemző elemekkel ötvöző stílusával is felkeltheti a közönség figyelmét. Mindennek köszönhetően a FYQD-Studio játékának sikerülhet kitörnie az ázsiai kontinensről és eljutnia nyugati játékosokhoz is.

Ha lehetséges, ezzel az új kedvcsinálóval a Bright Memory: Infinite tovább növeli a rajongók elvárásait a PC-s megjelenés előtt, amely már csak néhány napra van. Azonban a konzolosok is élvezhetik majd a FYQD-Studio őrült akció-kavalkádját, hiszen a közeljövőben számíthatunk az Xbox Series-verzió megjelenésére is.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu