A Guerrilla Games felvételt hirdet egy be nem jelentett többjátékos játékhoz

A Guerrilla állásajánlata a játék mint szolgáltatáshoz kapcsolódó munkaköri profilokat keres

 

 

Mennyit javult a Guerrilla Games imázsa az elmúlt években. Az amszterdami székhelyű holland stúdió sokáig a Sony PlayStation leányvállalata volt. Mégis, a Horizon: Zero Dawnnal tették meg azt az ugrást előre, amire szükségük volt ahhoz, hogy referenciaként pozícionálják magukat. Ez a siker azt eredményezte, hogy több jelentős projektben is részt vettek, melyek közül a legismertebb az ambiciózus folytatás.

Úgy tűnik azonban, hogy a Guerrilla még többet is tervez. Néhány hete egy állásajánlatról értesültünk, amely arra utalt, hogy külső stúdiókkal közösen új fejlesztésekben vesznek részt, most azonban egy újabb ajánlat egy be nem jelentett multiplayer játékra utal.

Ez a stúdió hivatalos weboldalán jelent meg. Ebben az áll, hogy ehhez a projekthez keresnek egy QA-vezetőt, akinek többjátékos és games-as-a-service tapasztalattal kellene rendelkeznie. A játék kilétét illetően nincs sok más nyom, bár az a tény, hogy azt írják, hogy be nem jelentett játékról van szó, arra enged következtetni, hogy valami olyasmiről van szó, amit még nem mutattak be hivatalosan, ami kizárná a Horizon franchise esetleges online komponensét.

Amíg arra várunk, hogy többet tudjunk meg, a PlayStation Studioson belüli csapat következő címe a Horizon: Forbidden West, a Zero Dawn folytatása. Ezzel a Guerrilla egy még kidolgozottabb és részletesebb nyílt világú játékra törekszik majd, amelyben nagy hangsúlyt fektetnek a halálosabbnál halálosabb ellenségekre, és összesen akár 25 új gép bonyolítja majd az utunkat.

Olvassa el a Horizon: Zero Dawn – ról szóló tesztünket a thegeek oldalon

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu