A titokzatos Project Awakening új motoron belüli pillantással bukkan fel [VIDEO]

A Project Awakeningről keveset tudni, ami a grafikus motorok legújabb fejlesztéseit igyekszik a lehető legjobban kihasználni

 

Egy másik produkció ismét életjeleket mutat. A japán Cygames fejlesztőcsapata hosszabb hallgatás után volt olyan kedves, és egy új, motoron belüli pillantást osztott meg a Project Awakening című kalandjátékról, amelyről először 2016-ban hallottunk, és amelyről most már tudjuk, hogy PC-re, valamint PlayStationre is érkezik.

A megosztott videó alig egy perces. Arra szolgál, hogy megmutassa az érdeklődőknek, milyen lehetőségek rejlenek a játék grafikus motorjában, az élettel és fénnyel teli forgatókönyvekkel, amelyek valószínűleg igen ambiciózusnak ígérik a produkció PS4-es megjelenését, ahol eddig csak megerősítették a Project Awakening megjelenését. Egyelőre azonban mindez csak spekuláció, a hivatalos hírekre még várnunk kell.

Ezt a bepillantást egy hétvégi konferencia során osztották meg a felhasználók a közösségi oldalakon, ezért is alacsony a felbontása.

A Project Awakening 2016 óta többször is bemutatkozott, leginkább 2018-ban, amikor egy olyan trailer jelent meg, amelyben egy lovagot láthattunk, aki egy hatalmas sárkánnyal néz szembe. Most érkezett ez a videó, amelyből világosan kiderül, hogy a Cygames a legújabb technológiai vívmányokat igyekszik a lehető legjobban kihasználni. A játékmenetet még több rejtély övezi, bár úgy tűnik, hogy a Project Awakening célja, hogy egy középkori világban játszódó fantasy akció-RPG-t kínáljon a felhasználónak.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu