J.K. Simmons küzdött Jameson bajuszának megtartásáért a Pókember: Nincs hazaút filmben

A Pókember: Nincs hazaút sztárja, J.K. Simmons elárulta, hogy meg kellett küzdenie azért, hogy megtarthassa J. Jonah Jameson ikonikus bajuszát, amikor visszatért a szerephez az MCU-ban

 

 

A színész a legutobbi pókember film utójelenetében tért vissza, és az MCU-trilógia közelgő harmadik filmjében is visszatér. Simmon eredetileg a The Daily Bugle szerkesztőjét alakította Sam Raimi és Tobey Maguire filmjében. Pókember-trilógiában.

Simmons a Pókember: Idegenben című filmben tért vissza a szerepbe, ahol szerkesztett felvételeket kapott, amelyekben Pókembert (Tom Holland) vádolják Mysterio (Jake Gyllenhaal) halálával és a Stark Industries londoni dróntámadásával, miközben felfedte a hős kilétét. A felvételt a TheDailyBugle.Net oldalon keresztül tette közzé az interneten, a videót pedig más nagy hírcsatornák is átvették, és világszerte sugározták Peter Parker és MJ (Zendaya) rémületére. Bár nagyon különbözik a Raimi trilógiájában látott Jamesontól, Simmons elárulta, hogy küzdött azért, hogy megőrizze Jameson ikonikus kinézetének egy darabját.

Az Entertainment Weeklynek nyilatkozva a Marvel képregényekben szereplő ikonikus szerepéhez való visszatéréséről Simmons elárulta, hogy a Marvelnek nagyon más ötlete volt Jameson kinézetét illetően. Simmons meglepődött, amikor a Marvel közölte vele, hogy Jamesonnak nem lesz meg a lapos frizurája. Miután ezt megtudta, Simmons tárgyalt a stúdióval, hogy Jameson megtarthassa a bajuszát, a szivarját és a hozzáállását. Bár ez az ikonikus Pókember karakterének újragondolása a nagyvásznon, Simmons kijelentette, hogy csak egy kicsit más, mint Raimi kopaszodó inkarnációja.

„[Azt mondták] ‘Nem, nem akarjuk, hogy lapos hajad legyen’, én pedig azt mondtam: ‘Várj, várj, várj. Mi van? Ez egy tárgyalás volt akkoriban. Nyilván az a legfontosabb, hogy még mindig ugyanolyan  nagyképű, és ugyanolyan átkozott bajusza van, legalábbis közel van hozzá, és a szivarja”.

Simmons visszatérése az MCU-ban sok rajongó számára örömteli, hiszen a színész nemcsak Raimi filmtrilógiájában alakította a karaktert, hanem a Marvel TV animációs műsoraiban, valamint a The Simpsonsban a karakter paródiáiban és a fandomban a mémekben is többször újra eljátszotta a szerepét. Bár a visszatérése üdvözlendő, meglepő, hogy a Marvel más külsővel számolt, amikor a karakter annyira felismerhetővé vált. Azonban Simmons karakter iránti elkötelezettségének köszönhetően a rajongók egy felismerhető, mégis korszerű frissítésre számíthatnak Pókember leghangosabb ellenfeléről a Pókember: Nincs hazaút című filmben.

Forrás: ew

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu