The Book of Boba Fett: új trailer és karakter-poszterek! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Book of Boba Fett előzetesében új vezér ragadja magához a hatalmat a Tatooine-i alvilágban…

 

 

A Disney+ tegnap közzétette Boba Fett és Fennec Shand karakterposztereit, és bemutatta a Lucasfilm új, élőszereplős sorozatának, a The Book of Boba Fettnek izgalmas tévészpotját.

„Én vagyok Boba Fett. Holtan hagytak a Tatooine homokján. Míg Jabba félelemmel uralkodott, én tisztelettel szándékozom.”

A The Book of Boba Fett hivatalos szinopszisa így szól: „egy izgalmas Star Wars-kaland, amelyre már a Mandalorian 2. évadának fináléja utáni end-credit jelenetben is utaltak: a legendás fejvadász Boba Fett és a zsoldos Fennec Shand a galaktikus alvilágból térnek vissza a Tatooine homokjára, hogy igényt formáljanak a területre, amelyet egykor Jabba a Hutt és bűnszövetkezete uralt”.

A Mandalorian alkotói, Jon Favreau, Dave Filoni és Robert Rodriguez fogják rendezni az epizódokat, Bryce Dallas Howard mellett. Jon Favreau executive producer és rendező bepillantást engedett a történetbe: „Jabba eltűnése után hatalmi vákuum van. Jabba egyértelműen egy nagyon erős és impozáns vezető volt, akitől az emberek igencsak féltek, és aki úgy tűnt, hogy vasököllel uralkodik. Ha kihúzol egy ilyen valakit a Tatooine – és általában a Hutt-űr – ökoszisztémájából, akkor megvan a lehetőség egy remek gengszter-mozihoz. Bár Boba Fett nagyon tapasztalt fejvadász, nincs tapasztalata egy bűnszövetkezet vezetésében vagy nagyobb erők irányításában. Úgy általában nem egy újonc, persze. Ő egy szakértő, elég sok területen, ahogy láthatjuk majd. De ebben az esetben megpróbál helytállni egy új pozícióban”.

A társ executive producer és rendező, Robert Rodriguez hozzátette:

„Ebben az évadban sokkal többet fogunk látni a valódi karakteréből. És határozottan látni fogjuk, hogy milyen, amikor >>barbár üzemmódba<< kell kapcsolnia.”

A The Book of Boba Fett főszereplői Temuera Morrison és Ming-Na Wen. Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy és Colin Wilson az executive producerek. Karen Gilchrist és Carrie Beck társproducerként, John Bartnicki producerként, John Hampian pedig társproducerként működik közre.

A The Book of Boba Fett december 29-től heti egy új epizóddal jelentkezik hét héten keresztül, kizárólag a A Disney+ streaming csatornán.

Forrás: StarWars.com

 

  

 

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu