The Game Awards 2021: 4 -5 Elden Ring-szintű játék leleplezése várható

Geoff Keighley folytatja az idei The Game Awards gálán ránk váró nagy felfedezések előzetesét

 

 

A The Game Awards 2021 a játékipar egyik mérföldkőnek számító eseményének ígérkezik; ezt évről évre tudjuk, de ha abból indulunk ki, amit a házigazda és a szervező az elmúlt napokban elmondott, akkor minden idők legkiemelkedőbb kiadásának nézünk elébe.

Miután két új játék demóját szivárogtatta ki, és megerősítette, hogy egy több mint két és fél éve fejlesztés alatt álló játék is bemutatásra kerül, Keighley most duplázott, és megerősítette, hogy a Summer Game Fest-es Elden Ring bejelentéséhez hasonló színvonalú, négy vagy öt bemutatót fogunk látni.

Geoff Keighley az USA Todaynek nyilatkozott, és felidézve azt az elégedettséget, amit az Elden Ring leleplezése kapcsán érzett a 2019-es Summer Game Fest rendezvényen, elmondta, hogy több ilyen szintű bejelentés is lesz.

„Idén? Ó, Istenem, valószínűleg négy vagy öt ilyen szintű dolog lesz. Alig várom, hogy megmutassam az embereknek ezeket a dolgokat. A Summer Game Fest egy új dolog volt, amit én hoztam létre. Az a tény, hogy a FromSoftware rám és a Summer Game Festre fogadott, miközben hagyományosabb E3-as dolgokat is csinálhattak volna, nagyon sokat jelentett nekem. Hatalmas megtiszteltetés volt a From srácokkal dolgozni, úgyhogy maradjatok velünk, lehet, hogy lesz még több is.”.

Majd meglátjuk, mi lesz december 9-én, csütörtökön, amikor a The Game Awards 2021 gálára kerül sor, ami valószínűleg az év egyik fénypontja lesz a játékipar számára.

Forrás: malditosnerds

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu