[TGA] A Silent Hill alkotója bejelentette új horrorjátékát, a Slitterheadet [VIDEO]

A Bokeh Game Studio hivatalosan is bejelentette első, csúf szörnyek által uralt játékát, a Slitterheadet

 

 

Elkezdték a részletekkel, mindenféle információkkal táplálták a várakozásainkat, most pedig egy olyan trailert mutattak be, ami a horror és a kellemetlenségek között táncol. Ez a Bokeh Game Studio munkája, amely a The Game Awards 2021 során egy olyan videóval mutatta be Slitterhead című játékát, amitől minden játékosnak égnek áll a haja.

Bár sok részletet nem árul el a cselekményről, a trailer bemutatja azokat a szörnyűségeket, amelyekkel a játék során találkozhatunk. Hiszen a videó különösen az embereket emeli ki, akik valóban szörnyeteggé alakulnak át igazán horrorisztikus torzulások révén, így egyértelmű, hogy igazi rémálmokkal kell majd szembenéznünk a túlélésért.

Ráadásul ezt a kalandot az ikonikus Akira Yamaoka dallamai fogják feldobni, aki a Silent Hill soundtrackjén végzett munkájával szerzett magának nevet a játékiparban. Kétségtelen tehát, hogy a Bokeh Game Studio célja egy olyan játék megalkotása, amellyel minden játékost elborzaszt, hiszen a dallamok kiegészítik a szörnyek szereplőgárdáját, amelyek nem egy problémát fognak okozni a kaland során.

Miután tehát rémálmainkat ijesztő vázlatokkal tápláltuk, a Slitterhead valósággá vált. Arról még nem adtak tájékoztatást, hogy milyen platformokon élvezhetjük majd ezt a kalandot, így a Bokeh Game Studio az elkövetkező hónapokban további információkkal fog ellátni minket a játékról.

Source: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu