Redout II: futurisztikus versenyzés, ha már nincsen WipEout [VIDEO]

A 34BigThings a Redout első része után sikereket ért el, így nem csoda, hogy a Saber Interactive-on keresztül az Embracer Group megbízta a stúdiót az antigravitációs versenyzős játék folytatásával.

 

A Redout II Steam-oldala szerint az univerzum leggyorsabb versenyzős játékáról van szó, ami a klasszikus arcade versenyzős játékok előtt tiszteleg. A Föld részben elhagyatott, és a galaxis egyik legnépszerűbb sportága a disztopikus romhalmazok közötti versengés. Hihetetlennek mondott sebességeket érhetünk el a lenyűgöző futurisztikus versenyek során mind az egyjátékos kampányban, mind a kompetitív, versengésre építő multiplayerben. Mélyebb kezelési rendszerek, kiterjedt testreszabás, és egy komoly soundtrack is jellemzi a Redout II-t.

A WipEout és az F-Zero után a Redout II is elképesztően gyors sebességre törekszik egy intuitív kezelési rendszerrel, így könnyen felkapható és játszható antigravitációs versenyzős játék lesz, de aki profibb és komolyabb szinten műveli, azt is jutalmazni fogja a 34BigThings terméke, de a plafon elérése értelemszerűen nem lesz egy könnyű feladat. Komolyabb ugratók és kanyarok is lesznek, mert azért nem nem állhat egy körpálya csak egyenesekből.

Harminchat egyedi versenypálya lesz, amit fordított irányban is használhatunk a karriermód többszáz eseménye során. Aréna versenyektől kezdve az időfutamokon át az utolsó versenyben maradóig (Arena Race, Time Attack, Last Man Standing) bossfutamok is lesznek. Online multiplayer? Maximum tizenketten léphetnek pályára. Friss kihívások gyakran frissített tartalmakkal, szezonokra lebontva, és ezekben egyedi kozmetikus jutalmakat szerezhetünk.

Tizenkét eltérő kasztni közül választhatunk, és ebből komoly személyreszabható járgányt hozhatunk össze a motoroktól kezdve a spoilerekig. A legjobb pillanatokat a fotó móddal lehet elmenteni. A soundtrackért pedig többek között Giorgio Moroder (!), Zardonic, illetve a Dance with the Dead felel. A valós idejű versenyadatoknak köszönhetően a zenei algoritmusok átmenettől mentesen, dinamikusan váltják a dalokat.

A Redout II 2022-ben jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu